Gå til innhold
 • Bli medlem

VegardS

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om VegardS

 • Bursdag 02. mars 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ålesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. VegardS

  VegardS

 2. VegardS

  Sunnmørsalpene

  Randers topp i Sunnmøralpene, kveldssolen på vei ned i havet.
 3. Norskt friskt fjellvann! Drikk til du stuper : ) Beste vannet i hele verden. Om du blir sjuk er du uheldig.
 4. Er veldig bra snøforhold om dagen. Begynner man rett fra fjorden ligger snøen alt fra 400 meters høyde. Anbefaler Kvitegga, lett tilgjengelig fra Hellesylt. Om dere drar inn i Hjørundfjorden anbefales Skårasalen og Randerstopp. To utrolig flotte topper med kanon bra kjøring ; ) Enjoy Sunnmøre!
 5. Takk for svar, nå ble det litt mer oversikt. Høres ut som det er litt adming for å få alt til å gå i orden. Men er gira på å få det i orden. Regner med det er verdt det. Det gir litt mer å planlegge og kjøre på med en slik tur selv enn og betale noen for å bli guidet over. Er i militæret nå og vil selvfølgelig ta med dette i en evt. søknad.
 6. Lurer på om noen vet/ har info om det er vanskelig å få godkjenning til å krysse grønland uten guide? Hvordan eventuell komme i gang med søking osv. Gikk Norge på langs i fjor og er gira på en ny flott tur i nytt miljø. Håper noen på forumet har bedre peiling enn meg i forhold til dette. Mvh Vegard Stennes
 7. Kan anbefale Trandalen på det sterkeste. Ligger i hjertet av sunnmørsalpene. Mange turmuligheter på flotte topper og ikke særlig skredfarlig terreng. Er også en liten pub der for underholdning på kveldene!!!
 8. Hva mener dere om påstanden om friluftsliv som et gratis samfunnsgode? Hadde vært kjekt med noen innspill. Trenger litt forskjellinge synspunkt på denne saken.
 9. Noen som har noen tips om "gulltopper" som er lett å nå med bil fra Oslo? Snakk om dagstur eller helgetur så begrenset hvor lang bilturen kan være Er vandt med sunnmørstinder, så vet at det ikke er mange topper her nede i sør som kan måle seg.
 10. Jeg mener helt klart Fritdjof Nansen er den støsrste av norske Polarhelter. Han var den største pådrivern/forbildet for det norske friluftsliv , det er han forsatt idag. Vi må takke han for at vi er der vi er i dag.
 11. Dette ser veldig bra ut Blir å følge med og bruke.
 12. Noen som har noen gode erfaringer/tips i forhold til hvilke hjelm jeg bør kjøpe? Jeg står på telemark og går på mange toppturer. Eller er det svada hvilke type jeg velger?
 13. God jul og godt nyttår til alle i forumet. Får håpe på ett knall 2010 med mange fine og minnerike turer:)
 14. Jarle traa blir virkelig vært å få med seg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.