Gå til innhold
 • Bli medlem

hejduk

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om hejduk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Min beste investering i forhold til kronene er nok definitivt Paris pulk. Litt usikker på hvordan denne er i skogsterreng, men til kryssing av Hardangervidda har den vært fantastisk. Ellers kan jeg skrive under på det Walle skriver, blir som regel til at man drar med seg alt for mye. Har hatt på følelsen at jeg skulle til en av polene når jeg ser på oppakningen min.
 2. Dette ble skikkelig kupping av tråden. Beklager dette! Fimax: Hvorfor ikke satse på Keron 3 i stedet for Kaitum 3. Jeg tenker at vekt ikke er veldig viktig med pulk på vinterstid. Men du bruker det kanskje også uten pulk?
 3. Ser ut som skikkelig kos med fjelltur nå... Jeg har faktisk vurdert å kjøpe ett Svalbard High Camp 3, men blir litt skeptisk vedr enkelthet i oppsett alene. Har selv ett MH EV3, men savner fortelt. Fordelen med EV3 er jo at det er superenkelt å sette opp. Er det tunnelltelt som anbefales dersom man ønsker ett telt som går kjapt å sette opp alene?
 4. Hentet fra DNT's kart over kvista løyper: Hardangervidda 18/2–25/4 Lægreidstølen/rv7–Tuva–Ustaoset 18/2–9/4 Gvepseborg–Helberghytta–Rjukan fjellstue–Skinnarbu, Imingfjell–Solheimstulen og Småroi–Imingfjell–Mårbu 2/3–17/5 Finse–Krækkja–Fagerheim og Krækkja–Kjeldebu 2/3–1/5: Finse–Kjeldebu–Krossdalen–rv7 og Krækkja–Haugastøl om Ørterdalen 2/3–22/4 Tuva–Hakkesetstølen 2/3–15/4 Mårbu–Rauhelleren 2/3–9/4 Dyranut–Stigstuv–Sandhaug, Tuva–Heinseter–Rauhelleren, Våkavadet/rv7–Sandhaug–Lågaros–Mårbu og Våkavadet/rv7–Stigstuv–Rauhelleren–Sandhaug 6/3–9/4: Steinsbøle–Kalhovd 9/3
 5. Sjekk i ukens tilbudsavis side 8. [Hidden Content]. Kjøpte selv en i dag.
 6. Ajungilak Sphere Spring på tilbud hos XXL for 1990 kroner. Var flere igjen på butikken i Sandvika i dag.
 7. Ajungilak Sphere sovepose til 1990 på XXL.
 8. Bruk [Hidden Content]. Har brukt dem mange ganger. Varene sendes til virituell postkasse i USA og videre til Norge. Rimelig og greit. Du velger selv om det skal sendes med fly eller båt til Norge.
 9. Hardt cover til Garmin Oregon GPS: [Hidden Content] Kostet meg 87 kroner ink frakt Kan legge inn en vurdering av kvaliteten når jeg har fått denne tilsendt.
 10. Noen som har kjennskap til disse fra Rodenstock: [Hidden Content]
 11. Gjelder dette hele Oregon serien? Har selv akkurat skaffet 550, og var ikke klar over dette. Enig i at dette ikke står i forhold til produktspesifikasjon. En sak for forbrukerombudet?
 12. Til Fjellbukken: Joda de kan bøyes til riktig form. Sjekk her: [Hidden Content]
 13. hejduk

  hejduk

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.