Gå til innhold

Sollis

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sollis

  Klatrefører for Jotunheimen

  Kommer nok ikke før til neste sommer
 2. Sollis

  Lofoten, Mistet..

  Hei! Det hadde vært utrolig snilt Skal du dit for å klatre?
 3. Sollis

  Lofoten, Mistet..

  Hei! Var i Lofoten og klatret i forrige uke. Sov ved klatrecampen på Festvåg like i nærheten av Henningsvær. Under nedpakking av teltet og campen har sannsynligvis mit kjære kamera forsvunnet. Kameraet i seg selv er ikke noe verdifullt, men bildene som ligger på det er svært verdifulle for meg. Kameraet ligger nedpakket i en grønn pakkpose (Merke: Sea to Summit). Kameraet er et Panasonic Lumix DMC TZ3. Hvis noen har funnet eller sett kameraet mitt, ville jeg blitt meget glad om vedkommende kunne sent meg en PM. Eivind
 4. Sollis

  Aconcagua - trenger tips om støvler

  Ville heller ha sagt at Spantik er overkill, les litt om hva den skoen egentlig er lagd for og hva slags folk som bruker den! Hadde heller kjøpt Scarpa Phantom Guide (http://www.sportsnett.no/s/p.aspx?pid=1308), hvis du drar til Paris så får du den får ca 3000kr, og når det begynner å bli virklig kaldt kan du dra på deg Forty Below K2 Superlight Overboot (http://www.sportsnett.no/s/p.aspx?pid=2184). Dermed så har du en sko som er mye er aktuell for bruk i Norge, Alpene etc. Hvis du prøver å f.eks gå Arête des Cosmiques med Spantik skal jeg love deg at du får et par blikk. Hvis du vil vite mer om sko fra en som kan det anbefaller jeg deg å lese litt på den bloggen her http://coldthistle.blogspot.com/2010/11/scarpa-phantom-ultra-and-scarpa-phantom.html
 5. Sollis

  kurs i isklatring

  DNT
 6. Du kan ha smeltet plastikken inne i slangen i mellom brenneren og flasken, hvis du har brukt litt for mye tennvæske til å forvarme den
 7. Sollis

  Brystsele - et must?

  Hvis du har bryst sele og du går to i taulaget, så kan du risikere å bli dratt overende med en bryst sele fordi du får draget såpass høyt.
 8. Sollis

  Varm vinterpose

  http://www.phdesigns.co.uk/ Her kan du lage din egen sovepose og bestemme akkurat hvor varm den skal være, vekt pluss masse annet, sjekk det ut!
 9. Sollis

  Bohuslen

  Har tenkt meg en uke til Bohuslen/lysekil en uke for å klatre i sommer. Er det noen som har tips på hvor man kan telte gratis? Har les at det er mulig å bo ved klubbhuset til Bohuslen Klatreklubb, men de skulle ha 40kr natta for å telte der..
 10. Sollis

  Yosemite

  Du er klar over at du bare har lov til å bo en uke i Camp 4 lovlig? God Tur!
 11. http://www.planetmountain.com/english/home.html Synes dette nettstedet er det beste når det kommer til litt brattere friluftsliv!
 12. Sollis

  Røverkjøp og gode tilbud

  Er du medlem av Kolsås klatreklubb får 20% rabatt, har tjent inn medlemsavgiften på skarve 200kr for å si det sånn! Ved å være medlem så støtter du også en av landets viktigste klatreklubber!
 13. Hadde kjøpt 109en, 188 cm, meget fin ski til bruk i det norske høyfjellet. Før alle de tradisjonelle folkene kommer og påstår at lær er det eneste som fungere til fjellski sko, så skal jeg gi deg et tips om hva som er aller best "Scarpa T4". Det er en myk telemark støvel i plast med like høyt skaft som en tradisjonell sko, gir deg akkurat det samme som en lærsko pluss at den er varmere, du slipper å smør den med fett for at den skal holde seg vanntett og jeg synes det er deilig med en stiv støvel når du bærer tungt/drar i vinterfjellet!
 14. Sollis

  Leie Satellitt telefon

  Takk torsteinvg, men jeg har fått ordnet det nå
 15. Sollis

  Besseggen

  Det kan koste deg meget dyrt...
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.