Gå til innhold

Nicon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har også kjøpt Optic Vue. Ble litt overrasket over designendringen på den store døren, som nå har glidelås "midt på" ,i overgangen mellom fargene, istedenfor i front. Noen som kan forklare denne endringene? Er det for lettere å få tilgang til pakning, som oftest legges lengst inn i forteltet (under grønn/blå) ? Details... 1. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9JJHPZ2fLT-0UgAZhzsLJ4vUz_2DzbaPB6VzI1swxFG_U1Wgv 2. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyi-yX-hG8VsSm3iamt7sorP-yrzAsz-Pc4b16VxeivZvamlI5ew
 2. Nytt telt

  Takk! Bestilte 2.5, sparer litt kron og litt vekt. Må se størrelsen. Gleder meg, tror det er veldig mye telt for pengene.
 3. Nytt telt

  Hei @Hufsa! Ser det står forskjellig vekt på VUE 3.5 hos forhandlerne. Kan du slenge det på badevekten ? PÅ forhånd takk.
 4. @kaazSpennende valg! Kan du kommet med en testrapport når du har prøv teltet ? Er det så bra som specsa tilsier ? Må vel være et kupp til 2200,- ? Edit: Flere spm: 1. Hva er korrekt vekt på 3.5 ? 2. Hvilken rabattkode brukte du på FS for å komme ned i 2200,- På forhånd takk.
 5. Hei, Er det noen som har erfaring med teltet Raptor fra Robens ? Det er et kuppeltelt med vekt på 3,4 kg. http://www.outnorth.no/robens/raptor#Green Er på jakt etter noe slik, så tar gjerne tips på alternativer. Bruken vil være 2 pers om vår/sommer/høst.
 6. Du kan titte på denne, selv om dette er med sjokoladesmak. http://blisunn.no/2011/03/birken-energibarer/ Er ikke min oppskrift, men de ser ganske gode ut
 7. Telt: Marmot Thor 2P

  Ser nå at dette teltet er å få helt ned i 3000,- for 2p og 3250,- for 3p. Vurderer dette opp mot Fjellheimen 3 Camp. Noen som har flere erfaringer? Er forteltet stort nok til matlaging ved dårlig vær? Vi er bare to stykk som skal på tur, men liker å ha god plass. Teltet bør fungere som et slags allround/helårs telt, med vekt på sommer og vår, men med muligheter for litt vintercamping i skog. Mest vil det nok bli brukt på Hardangervidda om høsten. Dette vil være det eneste teltet vi har, har til nå brukt et eldre Børgefjell 4 Camp, men det har blitt morkent i duken og mangler en stang. På forhånd takk.
 8. Har samme og er veldig fornøyd. Holdt kaffen varm hele dagen nå under VM i Oslo.
 9. Er teltlykt bortkastede penger?

  Hvis jeg skulle hatt en egen teltlykt så måtte det nok blitt denne: http://joby.com/gorillatorch/switchback
 10. Røverkjøp og gode tilbud

  Fra facebook: En del fine tilbud!
 11. Hodelykt med rødt og hvitt lys

  Flaks at Klikk.no nettopp hadde en test av hodelykter. http://www.klikk.no/helse/friluft/article612968.ece Testvinneren Petzl Tikka2 XP ser ut til å ha det du trenger. http://www.klikk.no/helse/friluft/article612995.ece Lykke til i valget!
 12. Røverkjøp og gode tilbud

  http://www.oslosportslager.no/produkt/norrona-lofoten-gore-tex-primaloft-isolert-jakke-herre-kampanje-22551.aspx Er det et bra tilbud? Noen som har erfaringer med den jakken ?
×