Gå til innhold
 • Bli medlem

Nicon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nicon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har også kjøpt Optic Vue. Ble litt overrasket over designendringen på den store døren, som nå har glidelås "midt på" ,i overgangen mellom fargene, istedenfor i front. Noen som kan forklare denne endringene? Er det for lettere å få tilgang til pakning, som oftest legges lengst inn i forteltet (under grønn/blå) ? Details... 1. [Hidden Content] 2. [Hidden Content]
 2. Nicon

  Nytt telt

  Takk! Bestilte 2.5, sparer litt kron og litt vekt. Må se størrelsen. Gleder meg, tror det er veldig mye telt for pengene.
 3. Nicon

  Nytt telt

  Hei @Hufsa! Ser det står forskjellig vekt på VUE 3.5 hos forhandlerne. Kan du slenge det på badevekten ? PÅ forhånd takk.
 4. @kaazSpennende valg! Kan du kommet med en testrapport når du har prøv teltet ? Er det så bra som specsa tilsier ? Må vel være et kupp til 2200,- ? Edit: Flere spm: 1. Hva er korrekt vekt på 3.5 ? 2. Hvilken rabattkode brukte du på FS for å komme ned i 2200,- På forhånd takk.
 5. Hei, Er det noen som har erfaring med teltet Raptor fra Robens ? Det er et kuppeltelt med vekt på 3,4 kg. [Hidden Content] Er på jakt etter noe slik, så tar gjerne tips på alternativer. Bruken vil være 2 pers om vår/sommer/høst.
 6. Du kan titte på denne, selv om dette er med sjokoladesmak. [Hidden Content] Er ikke min oppskrift, men de ser ganske gode ut
 7. Ser nå at dette teltet er å få helt ned i 3000,- for 2p og 3250,- for 3p. Vurderer dette opp mot Fjellheimen 3 Camp. Noen som har flere erfaringer? Er forteltet stort nok til matlaging ved dårlig vær? Vi er bare to stykk som skal på tur, men liker å ha god plass. Teltet bør fungere som et slags allround/helårs telt, med vekt på sommer og vår, men med muligheter for litt vintercamping i skog. Mest vil det nok bli brukt på Hardangervidda om høsten. Dette vil være det eneste teltet vi har, har til nå brukt et eldre Børgefjell 4 Camp, men det har blitt morkent i duken og mangl
 8. Har samme og er veldig fornøyd. Holdt kaffen varm hele dagen nå under VM i Oslo.
 9. Hvis jeg skulle hatt en egen teltlykt så måtte det nok blitt denne: [Hidden Content]
 10. Fra facebook: En del fine tilbud!
 11. Flaks at Klikk.no nettopp hadde en test av hodelykter. [Hidden Content] Testvinneren Petzl Tikka2 XP ser ut til å ha det du trenger. [Hidden Content] Lykke til i valget!
 12. [Hidden Content] Er det et bra tilbud? Noen som har erfaringer med den jakken ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.