Gå til innhold
 • Bli medlem

eriksmoe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eriksmoe

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Du kan jo kjøpe korktavler? Slike hvor man hengte opp papirer og bilder på gutterommet.
 2. Jeg har ikke prøvd Zebralight, men du har trolig rett i at den fungerer langt bedre som en lykt for generell bruk enn de fleste andre hodelykter. I påstanden min tar jeg utgangspunkt i alle hodelykter, og spesielt de som tilsynelatende har størst markedsandel. De lyktene jeg ser flest av er mer tradisjonelle typer (les: hodestrikk, fast lyskilde foran og batterikasse bak eller i lyskildehodet) fra produsenter som Petzl, Silva, Princeton Tec og Black Diamond, for å nevne noen. Slike lykter har gjerne en smal/konsentrert lyskjegle uten muligheter for å spre den i nødvendig grad, de er klump
 3. Takk for tipset, du har noen gode poenger. Jeg tar ikke utgangspunkt i kategorier, men forsøker å dekke et identifiserbart behov på en best mulig måte. I dette tilfelle behovet for lys i telt. Å forsøke å løsrive seg fra normene er noe man etterstreber i produktutvikling. Hodelykt er definitivt ikke den beste løsningen, og dagens teltlykter er langt i fra optimale, men mitt produkt vil naturligvis ligge nært opptil sistnevnte. Oppvarming vil trolig ligge langt nede på listen, selv om det absolutt finnes brukere som gjerne vil ha lys og varme i et og samme produkt. Jeg har mange avgrensninger,
 4. Det må han satse mot, jeg har bare gode ting å si om linjen.
 5. Nei, industridesign. Du går PuP, og er svak for lykter?
 6. Jeg har notert det, så får vi håpe at ikke oppdragsgiveren gir meg munnkurv!
 7. Takk! Jeg studerer industriell design ved NTNU, og skal utvikle en ny type teltbelysning. Utover det har jeg få rammer.
 8. Jeg jobber med teltbelysning i masteroppgaven, og utfører derfor en rekke brukerundersøkelser. Hvis du har tid og lyst til å svare på en kort spørreundersøkelse, kan du finne den her: [Hidden Content] Takk for svar!
 9. Tusen takk for alle tilbakemeldinger! De kommer godt med! Hvis noen er ekstra interessert i emnet har jeg laget en kort spørreundersøkelse, som kan sees her: [Hidden Content] Takk for svar!
 10. Jeg skal utvikle teltbelysning i en studentoppgave, og er veldig interessert i å høre hva folk mener. Bruker du teltlykt, eller er hodelykt nok? Finnes det bare dårlige teltlykter på markedet? Er teltlykt bortkastede penger?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.