Jump to content

frankno

Passivt medlem
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by frankno

 1. frankno

  frankno

 2. knutis, dine spydigheter kan du gå en annen plass med!
 3. ok=) har kanskje solgt den nå så går fint det, greia er at den aldri synker i verdi så mye vettu uansett hvor gammel den er.
 4. nei alt er kjøpt hos olympia sport i tønsberg.
 5. og den på http://www.jobbogfritid.no/webshop/product/28196#variation=35482 koster 10360 hvis du ikke bor i tromsø og kan hente den, men uansett så må du ha årer og vest så da blir det 12-13 tusen. så du sparer 4000+ og når en ting koster 9999 så betyr det ikke at den koster 9000 men det er tross alt en 1000 lapp mer.
 6. du får med lappesett,2 årer + padlevest. dvs at du får det gratis. 2 årer er 600-700 pr stykk, vest 1000,lappesett 400kr.
 7. hei den er 1 år ca, den har vanlig slitemerker, ett rift øvers men null problem og lappe, har lappe saker. uansett så vil den aldri synke i pris desverre la oss si at du hadde fått den for 9000 feks med årer og padlevest så hadde du vel fått norges billigste ally tenker jeg. men vil ha en kjapp avgjørelse fra evt den som skal ha den.
 8. Selger min ally kano 16,5 med 2 tre årer og en padlevest. samlet pris 10000kr elr ved meget hurtig avgjørelse så kan vi diskutere prisen. Kan hentes så fort som mulig på lillehammer.
 9. ta med dere alt dere har og test selv, det er sånn man lærer alle har forskjellig smak om hva som funker for hver enkelt person.
 10. hehe gøy synes jeg ser det;P man skal ik fryse hvis man ligger med ullsokker og ullundertøy og sist men ik minst lue siden varmen går opp og uten lue forsvinner den. ik vet jeg hvorfor det blir kondens ved mage området ditt, merkelig da;P
 11. bare et tips til de som liker forsvarets gode gamle primus og her er det deler. http://www.fmu.no/display.aspx?menuid= verdens letteste primus og fyre og reppe=)
 12. ok det jeg mener er at den kan ik erstatte soveposen da hadde vel alle polfarere brukt den da i stede for sovepose. jeg mente at den er fin og ha hvis man sitter på post elr bare bruker den som poncho hvis man går elr fisker osv. + at du får vel 2kg ekstra i sekken som du kan bruke på en skikkelig vinter sovepose.
 13. ok kjell gunnar begynn og grin hehe, vet hva jeg står for og kan jeg såå bryr meg ik liksom...
 14. hva faen mener du? sjekk selv du og se om du har rett, jævla bedreviter.
 15. poenge er borte da hvis du har med begge deler, jerven og sovepose. jerven er fin som poncho elr nødbiuvak. elr sitte inni på jakt men den kan aldri erstatte en sovepose og det er heller ik meningen med den.
 16. mange Fysioterapauter her men ingen klarer og skrive Fysioterapaut riktig på sitt eget yrke merkelig det men.
 17. jeg har jobbet på GSV så jeg vet at jærvenduk er ik noe vits, skal du ha den utenpå soveposen blir det kondens, så bedre med en skikkelig sovepose og gode ullklær/fleece klær og sove med. fleece er like varmt som ull hvis det er tørt. skal du sove i telt blir det fuktig i telte hvis du ik har god gjennomtrekk. så telt er bare stress, finn deg en stor tyrirot og fyr på samt fylle på med masse ved så du har igjennom natten så vil du ik fryse noen gang.
 18. hehe er jo ik akkurat noe ekspedisjon dea så egg&bacon er et must på en liten tur, RSP liksom hvem spiser det da haha. pølser,og annet snacks. bruker ik jærvenduk vettu, bruk sovepose. pressening er ingen vits hvis det ik regner, og når det er kaldt og klart kan man like så godt sove under åpen himmel med bål 0 problem.
 19. garmin colorado er digg...
 20. kjøp fleece pose og ha inni digg det;p
 21. for de som vil ha super lett pose til sommeren http://bergans.no/sider/start_telt.asp
 22. ja ok nei få sekker som er tilpasset jenter med svai i ryggen og boobs hehe;P
 23. frankno

  Kløv til hund

  halvparten av vekten er ik mye hvis den er godt trent men ik sleng på 10kg med engang liksom.
 24. frankno

  Kløv til hund

  den er ganske dyr fordi den er håndsydd så et sted mellom 2000-3000 send de mail og hør. hvis hunden er ferdig utvokst så kan man invistere i det. den må jo ha like god sekk som deg og da er den det beste. når jeg kjøpte kløv så puttet jeg hånkle oppi for og få til en form på kløven og at den kjente at den hadde litt på ryggen også økte jeg etterhvert. du må hele tiden sørge for at hunden har det gøy siden en glad hund yter max. ik gjøre at den synes det er for tungt elr at den går lei. en ukes tur ja, da bærer den jo som regel maten sin selv og det er ik så tungt. man må bare passe på at ingen skarpe kanter kommer inn mot siden av hunden så det gnager. og det lønner seg og gå i skogen med kløven sånn at hunden lærer det ik på en flat vei med null hinder og gjerne uten bånd så den kan løpe fritt og være glad=)
 25. frankno

  Kløv til hund

  her er den beste kløven: http://www.seleverkstedet.no/ Hunden må være utvokst før du kan begynne å belaste den med kløv av en viss tyngde. Du kan bruke som en tommelfingerregel at en meget godt trent hund kan bære inntil halvparten av sin egen vekt dersom terrenget er lett og turen ikke for lang. Dette avhenger av hundens alder, styrke og kondisjon samt turens lengde og terrengets vanskelighetsgrad. Prøv deg fram og husk at i innlæringsfasen skal hunden ha det moro sammen med deg. jeg blåste opp to ballonger og hengte på ryggen til hunden bare så den fikk en hvis feeling på hvordan det er og ha kløv, for de er jo litt klønete og går inni ting og hvis den får feelingen så går det bedre når du har på kløv menmen sikkert mange måter og gjøre det på;P
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy