Gå til innhold
 • Bli medlem

Miesol

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jepp, fornøyd med underlaget Tungt er det jo ikke, og ikke kaldt heller.
 2. Ang. fjellski: E99 og Åsnes Nansen er ikke like i målene. Hvis du vurderer Åsnes vs Fischer må du samenligne E99 vs Amundsen og/eller E109 vs Nansen. Jeg har E99 selv, valgte dem fordi jeg da ville ha smørefrie. Er fornøyd med dem ift lange slake turer, men har angret på at jeg ikke valgte E109 istedet siden jeg aldri bruker fjellskiene i oppkjørte løyper uansett.. Hadde nok vært mer morsomt nedover da! Det er uaktuelt for meg med så smale ski på selv relativt slake toppturer, da drasser jeg heller med meg allmountainskia (telemark).
 3. Selvfølgelig - blir nok i hovedsak overnattinger i inntil 10-12 minus, i telt og evt snøhule.
 4. Litt misvisende den der produktsida på xxl - for det er ikke den reine dunposen, men fiberposen med litt dun linken over her gjelder. Det store bildet er altså av feil pose, de små bildene under er av riktig pose.. Men jeg vil ha fiberpose med bare litt dun så det passer bra altså Mon tro om disse to er samme pose? [Hidden Content] [Hidden Content]
 5. Kjekt å vite Har hun den versjonen som Byrypa linket til?
 6. Takk for tipset, den skal absolutt vurderes Har du erfaring med leveringstid fra xxl?
 7. God kveld! Jeg sitter og tråler nettet etter den perfekte vinterposen, og tenkte det var lurt å spørre etter råd her. Bor litt usentralt til så posen må kunne kjøpes på nett, og helst i nettbutikk med kjapp levering for jeg skulle helst hatt den neste helg. Finner forsåvidt mange vinterposer, men ikke så mange for oss som ikke er så høye.. Jeg er ei lettfrossen frøken på 160 cm, og ikke spesielt omfangsrik heller - leter derfor etter en kort pose. Vet man kan snøre igjen nederst, men vil helst ikke bære mer enn nødvendig Av liggeunderlag har jeg Exped downmat. Noen tips?
 8. Etter å ha kommet godt ut av årets skatteoppgjør er det endelig på tide å få min første selveide kajakk i hus! Men så var det å finne "den rette", og pga lang avstand til kajakkforhandler er det vanskelig å få prøvepadlet. Derfor håper jeg å kunne få noen innspill her så jeg ihvertfall kan snevre inn søket litt og evt få oppsøkt aktuell forhandler. Først litt om meg og kajakkbruken; Jeg debuterte for et år siden og tok da intro/sikkerhetskurs i havpadling. Etter det har jeg padlet litt i et par lånte kajakker og oppdaget at ingen av dem var optimale for meg. Jeg er 160 cm høy og veier
 9. Flott å høre at det er mye å hente, da blir det varmetilpasning til uka Btw er jeg også fysioterapeut og gjør hva jeg kan med leggene mine , men tar imot tips om du har noen "supertriks" å komme med Problematikken er nok litt mer sammensatt enn ren beinhinnebetennelse, men tenkte det ble litt mye unødvendig info i en støveltråd
 10. Jeg vurderte det da jeg skulle kjøpe støvler, men Crispi er for brede rundt foten for meg. Desverre har jeg kombinasjonen kraftige legger med smal fot/lav vrist. Nå har jeg T2X og kommer til å bruke dem, lurer bare på om det finnes noen måte å gjøre dem mer behagelige på F.eks ved varmetilpasning, eller evt borring av nytt hull til øverste spenne?
 11. Jeg er nybegynner på telemarkski og har debutert i Scarpa T2X-støvler. Støvlene føles bra på foten, men mine kraftige damelegger har definitvt trivdes bedre! I tillegg til kraftige legger plages jeg med tilbakevendende beinhinneirritasjon og er derfor litt ekstra trykksensitiv. Så nå lurer jeg på - finnes det noen måte å få støvlene mer romslige i leggen? Foten har bra med plass så der bør det helst ikke bli mye romsligere. Jeg har så langt ikke varmetilpasset dem, kan det hjelpe? Kan ellers legge til den øverste hempen allerede er skrudd i det ytterste hullet så der kan det ikke endres noe ut
 12. Har ikke vurdert Ingstad, og Nansen forsåvidt, fordi de ikke finnes kortere enn 180 og det mener jeg blir fort langt for mine knappe 160 cm når skiene i tillegg er litt breie. Åsnes anbefalte 170 cm dersom jeg velger smørefrie Amundsen, vil tro det samme gjelder Cecilie også.. Fischer E99 er jeg blitt anbefalt i 180 cm, men de finnes jo ikke kortere de heller Tillegg: Cecilie finnes ikke i smørefri utgave altså, men regner med 170 cm er rett lengde siden de er endel bredere.
 13. Supert at det har ordna seg for deg! - men du spurte hva alternativet er: Åsnes Amundsen finnes i smørefri utgave med stålkanter. Men det er vel kanskje Fischer som er kjent for å være best på smørefritt?
 14. Sticho: Skog-skia har vel eksakt samme mål som Nansen, altså litt smalere enn Ingstad? Jeg synes også Voile-bindingen ser veldig bra ut! Og særlig siden jeg har funnet en 75mm-støvel som satt perfekt på foten Eneste problem er at jeg ikke har funnet bindingene og skoene i samme butikk så jeg går glipp av pakkerabatten hvis jeg velger den kombinasjonen.. Men ift ønsket om smørefrie så har vel ikke E109 så veldig ulike mål. Har noen prøvd E109 og kan fortelle hvordan de fungerer som smørefrie?
 15. Det stemmer at jeg helst vil ha smørefrie, men det er uaktuelt med bredere ski enn E109 - den er jo den bredeste av de fire skiparene jeg vurderer. Er ikke sånn at jeg har bestemt meg for at jeg vil ha så bred ski som mulig, jeg er i tvil om jeg skal velge "normal" bredde (E99/Amundsen) eller litt bredere (E109/Cecilie)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.