Gå til innhold
 • Bli medlem

Knut-R.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Knut-R.

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Noe seint,men takker for tilbakemeldinger, Løsningen var faktisk rett foran nesa på oss. Etter å ha prøvd det meste av merker på markedet, så fant vi ut at Bridgdale var uprøvd. Dette var suksess med en gang!
 2. Trenger noen gode tips her nå. Kona har str 37 i sko. Når hun skal ha skikkelige tursokker, så er dette å finne i 37-39 eller 35-39. Alle merker som hun har prøvd,resulterer bare i at hælen havner feil etter en liten tid,og begynner å gnage. Sokker for barn,er for tynne. Hun har prøvd med to lag av tynnere sokker,uten noen suksess. Noen som har et godt tips eller to her?
 3. Takk, Larka. Etter dette, kan jeg knapt vente.Noen dager til nå så....
 4. Takk Sverto. Da blir det en liten fottur på oss dit.
 5. Noen som har kjennskap til føreforhold pr.dd, mellom Femunden/Synnervika til Røros over fjellet?
 6. Vil sterkt anbefale deg å prøve Mountain Equipment sin Liskamm pant. Dette er vel kanskje den beste softshell buksa på markedet etter manges mening. Styr unne bomullsbukser
 7. Kona er litt frossen av seg, som damer som ofte er. Hun bruker en Ajungilak 3 sesongers pose.Husker ikke helt navnet i farta. Mulig det er Altitude. Dette er en dunpose som skal ha en komfort temp på -3 for damer. Nå er jo dette som kjent ikke noe eksakt vitenskap. Men for å komme til poenget. Hun har med seg en tynn fleece pose som hun kan bruke innvendig hvis det er litt kjølig. Dette har vært suksess hos oss.
 8. Synes nok ikke Femundsmarka og tarp er en god kominasjon. Ta med et telt, så har du et fristed hvor du kan "puste"fritt og ligge i trusa
 9. Nå skjærer jeg kanskje litt ut her, men du bør nok vurdere og se på Exped Sirius Extreme også. Dette teltet har integrerte stangledd i fotenden, som gir deg en loddrett vegg ( ett lite stykke opp ihvertfall...). Er selv 184cm og bruker Exped Synmat 9, som gjør at jeg "ligger høyt. Er fortsatt ikke i nærheten av teltduken. Har hendt at jeg også har oppbevart sekken nede i fotenden. så lengden på dette teltet, er det ingen ting å si på. Men som sagt, så er dette litt vekk i fra dine kriterier... Men ta det med i vurderingen. Et meget bra telt.
 10. Vil anbefale deg å prøve Montain Equipment Liskamm Pant. Bedre bukse skal du lete lenge etter.
 11. Jeg og kona skal opp på Hardangervidda i slutten av juli. Kan knapt vente. Gleder meg stort til over en uke i fjellet.
 12. Exped Sirius Extreme for kun 2599,- hos www.familieogfritid.no Ser ut som at det gjelder kun ett telt. Løp og kjøp! Dette er ett knall telt til nesten halv pris. Anbefales.
 13. Prøv nærmeste apotek du. Du finner det nok der
 14. Vi kjøpte Osprey xenon 70 til kona. Hun er riktig nok 160 høy (eller lav om du vil ) Husker ikke hvor mye lavere du kan være for å bære denne. Men hvis hun skal ha en tursekk som har litt plass,så vil jeg sterkt anbefale å prøve denne. Lykke til!
 15. Hei. Takk for svar. Er fortsatt i tenkeboksen,så vi får se. Men gleder meg til turen uansett. Starter vel på Ustaoset tenker jeg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.