Gå til innhold
  • Bli medlem

røykvender

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av røykvender

  1. @Skaaningen Hvor får man kjøpt Snowsled Ventile Jakker? Jeg var innom hjemmesiden http://www.snowsled.com/outdoor-clothing/ventile-clothing/ men det virker som man kun kan bestille. Skulle gjerne sett jakkene "live" uten å måtte reise til UK. De så gode ut. Vet du om andre produsenter som bruker Ventile stoffet? Thanks!
  2. Hei, Jeg har hatt Finnskogen Hybrid i ca 8 måneder. I tillegg til litt hverdagsbruk, har jeg brukt den på 2 stk 2-natts overnattingsturer samt noen fjellskiturer. Så langt er jeg veldig fornøyd. Buksa er ekstremt lett, luftig og støysvak. Selv ikke en treningsbukse gir deg samme frihetsfølelsen. Prisen man betaler for dette er antagelig vis redusert slitestyrke, men så lang holder den bra. Når det gjelder vanntetthet, har jeg ikke fått testet dette skikkelig, men jeg tipper det tilsvarer en vanlig feltbukse. Man kan uansett re-impregnere. Jeg er uansett av den oppfatning at det heller lønner seg å ha med regnbukse. Skal man ha en bukse som også er vanntett blir buksa for klam og stiv/bråkete i de fleste situasjoner. Med mindre du trenger et skikkelig "sliteplagg" ville jeg gått for Hybrid! A
  3. Hei Litt off topic, men ville bare si at mine AKU fjellstøvler er de beste jeg noen gang har hatt! Dette merket får lite eller ingen oppmerksomhet men støvlene deres er etter min mening meget gode. Etter 5 års hard bruk hadde de i sommer sin siste "testemonial" marsj. Dette synes jeg er bra holdbarhet for lette støvler med både skinn og stoff. Butikken hvor jeg kjøpte støvlene hadde dessverre dårligere holdbarhet..
  4. Har brukt X7 (mulig det er 6 eller 8 også) i ca 7 år nå. Kjempeførnøyd!! Har brukt dem anslagsvis 10-15 turdager pr år. Gjennomsnittlig turlengde ca 7 timer. Ofte med hard belastning fra snøen og brukeren. Typisk tur er topptur med innmarsj. Først i år har den ene glidlåsen begynt å revne litt i en søm, men fortsatt fult brukbare. Her får man mye skistøvel for pengene. Noe annet jeg liker godt er de høye plast-støttene opp langs ankelene. Dette gir bedre kontroll ved telemarkskjøring nedover. Før måtte man bruke skøytestøvler for å få den samme støtten og lave vekten. Jeg tok en titt på Crispi støvelen det var snakk om. Her mangler slik støtte. Stramming med lisser blir ikke det samme. Når det gjelder "pusting", ville jeg ikke tenkt så mye på det. Blaut på beina blir en uansett, innenfra eller utenfra. Jeg kommer til å kjøpe noe lignende neste gang jeg trenger skistøveler til fjellbruk. Lykke til!
  5. Ok. Takk for bra link. Tipper som du sier at dette forutsetter kjøp av enheten. Eller så er det bare snakk om båtsportkart. Hadde kanskjehåpet det fantes noen muligheter for nedlasting? Har du ellers kommet over noen bra sider med info om satmap? synes hjemmesiden var litt tynn.
  6. Hvor får jeg billigst tak i kart til SatMap Active 10? Alle forslag mottas med takk!
  7. Hei. Vet at dette er litt off topic, men er det noen som har noen erfaring med kjøp av kikkertsikter til rifle i England? Er det noe å spare på dette? Hvor bør en handle? Alle svar mottas med takk
  8. Hei. Takk for bra svar så langt. Skal faktisk til New York pluss sørover til DC. Flott hvis du har stedsnavnet på North Face outletten og eventuelle andre tips. Når jeg tenker meg om kunne det kanskje være på tide å bytte ut den gamle Trollveggen jakka fra 1995 med noe litt lettere selv om den har et slags historisk "old school" sus over seg som jeg liker Har de toppmodeller på den outletten? Uansett takk for tipset!
  9. Hei. Skal til Usa. Har noen forslag til gode kjøp (billigere enn i norge) man kan gjøre i USA? Jeg trenger følgende: -Rykksekk: Bør være stabil med bører over 25kg, ellers så lett som mulig. Har nå Berghans Trollhetta 95L. Synes denne er for spinkel ved bører over 25kg. Anser Reconpack som for tung, men ellers prima. -Sovepose: Ønsker kunstfiber. Må kunne ligge under åpen himmel i minus 15 Celcius -Telt: Tunelltelt, lett. Trenger ikke stormmatter. Må romme 2 pers greit. 3 sesong holder, men gromt hvis det kan brukes om vinteren også. -Andre godsaker?? Ellers vil jeg anbefale alle som er i USA å kjøpe frysetørret turmat der. Der finnes alle tenkelige eksotiske varianter. Texmex, Indisk, Thai etc. Alle svar mottas med takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.