Gå til innhold

veger

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. veger

  Rengjøring av kamkiler

  eg enda opp med å kjøpe ein "cam lube" frå ute.no til 89 krone. ser ut til å funke bra den.
 2. veger

  Rengjøring av kamkiler

  Kult. Då kjøper eg olja og prøver. Tusen takk.
 3. Fant ingen andre tråder som diskuterer dette emnet så eg startar ein. Eg har akkurat vore i RedRocks og kamkilene mine (BD camalots) er fulle av sand. Det er ikkje så ille at dei ikkje trekk seg saman igjen, men dei er litt trege og eg kjenner og høyrer skrapinga av sand inni der. Spørsmålet då er om det då er nok å berre spyle dei med litt vatn, eller er der andre bedre triks?
 4. veger

  Kartanker

  heisann. Er det noen her som vet om kartankene fra Harjo fungerer til bruk i alpinstøvler/randoneestøvler? Ser at sportsnett.no skriver at det kan brukest i skistøvler, men usikker på hvilke støvler de da tenker på.
 5. veger

  Lunsj på topptur.

  Prøvde å lage denne blandinga. smakte heilt fortreffeleg so det blir nok det samman med ymse andre ting som tørka kjøtt, tørka frukt og nøtter.
 6. veger

  Lunsj på topptur.

  -RM Korleis blandar du eigentleg dette ihop?
 7. veger

  Lunsj på topptur.

  Jada. All mat vert kjøpt der borte. Studerer i Canada så eg reiser bort ei god stund før turen. Men kva i alle dagar er Graukase??
 8. veger

  Lunsj på topptur.

  Pannekakene hørtes veldig godt ut, men nok ein gong usikker på kor gode dei blir etter ei veke. Har som kjent ikkje tenkt å lage pannekake kvar morgon. Den langpanna med havregryn og ymse anna godt skal eg prøve å lage idag. trur det kan funke heilt konge. Tusen takk for alle svar folkens. Trur nok eg skal få til noko skikkeleg bra no.
 9. veger

  Lunsj på topptur.

  Lunsjen blir sjølvsagt "ståande i farta" og har vurdert brød sjølv, men det smakar vel ikkje like ferskt etter 9 dagar? Likar ideen med å berre småspise gjennom dagen.
 10. veger

  Lunsj på topptur.

  Heisann alle sammen. Dette blir mitt første innlegg på sida so no er eg spent No i slutten av januar skal eg på ein 9-dagers skitur i kystfjella i British Colombia i Kanada. Går på skule her borte, og dette er eit kurs på skulen. Vi blir flydd med helikopter til basecamp der vi slår opp teltleir og har dagsturar frå den campen. Det eg lurer på er om det er nokon som har forslag til ein ferdiglaga lunsj eg kan lage før og ha med meg. Målet er å kvar morgon berre nappe ein ny pose med lunsj opp av baggen og starte dagens tur. Er ikkje kresen. Tusen takk
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.