Jump to content

stigd

Aktiv medlem
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by stigd

 1. Hei Har ein Norrøna dovre jaktdress usiker på alder ikje mange år gamal. Ka er forventa levetid på den. Har brukt den ein del men ikje så ekstremt masse men nå blir eg våt vist det regner. Trekker gjenom glidlåsen på jakka og i skritte blir eg helt våt. Ka har dere andre erfaring med den dressen. Må nok ha ein ny men vurderer vanlig skall isteden for jakt modell ka anbefaler dere som ikje koster ei månedslønn.
 2. St er den er det 88 eller 105
 3. Hei. Driver og ser etter ny sekk enten osbery eller fjellreven ca +- 80 l Noken som veit kem som selger det i vestfold eller buskerud. Bur ca i Holmestrand hade vært greit og prøvd føre ein kjøper. Ser fjellsport har men der får ein ikje prøvd lenger på lageret.
 4. Hei Har et par Alfa advanse 75mm ski sko som er 4 år. Brukt ca 10 dager i året. Hær andre vært ute for at dei sprekker på rista i skinnet. Kontakte alfa dei ville ikje bytte dei på garanti. Var bere 2 års garantitid. Er dei så dårlige og ikje tåler mer. Hær vedlikeholdt dei etter opprette til alfa.
 5. Hei Eg lurte på korleis folk lader dei batteria på tur. Går det ann og lade dei fra ein powerbank eller må ein ha enten 12 v eller 220v lader. Veit at sparken kan du lade via drona men går det på mavicen.
 6. stigd

  Helsport Dome 4-6

  Hei Noken som veit forskejllen på den før og etter 2018. Og om noken som fortsat har innertelt fra før 2018. Ser alle eg har funne er utseldt.
 7. Hei. Finner ikje ut korleis gruppe detta passer. Er det noken som har handla fra dena nettbutikken i det siste. Komer det toll og moms på dei prisane også. Ser nettadresa er no men lite erfaring med det.
 8. Hei. Vurderer nytt telt og har set på disse 2 Ka erfaring har folk med dei Det fine med Lofoten er at den kan oppne i hele fronten. Fjellheimen her nesten lika høg inni
 9. Ser rab gamasjer komer i 2 st. Kem passer til voksen mann. Står ikje noke om st
 10. Fik svar fra fjellsport i dag Dei kom ikje til og ta den inn Lurer på kofor det svarte dei ikje på.
 11. Er det 1 måne fra den datoen eller kalendermåned.
 12. Noken som veit når den komer til Norge
 13. Kor enkelt er det og forandre abonomanga på Garmin da kor lang tid tar det ca cist ein vil ha det biligaste hele året og oppgradere når ein skal på tur.
 14. Hei Eg lurte på ka folk meiner om dei Ser at Spot koster 199.99 $ den er enveiskominikasjon Garmin in Reach og komer med ein Mini og har 149 eller 199 i månen og er 2 veikomunikasjon Koster mer og kjøpe. Korleis erfaringer har folk med dei forskjelige og ka vile dere valgt
 15. stigd

  Tarpstenger

  Hei. Ser på tarpstenger helst som er justerbare og ikje for tunge. Ka anbefaler folk.
 16. Den ser super ut. Selges den i norge eller må bestilast på nette. Komer vel toll og da.
 17. Hei. Eg driver å vurderer og kjøpe meg ei sykkelvogn til og frakte sekk og utstyr i. Noken som har erfaring med det ka som er bra. Og sefølgelig biligast. Blir til og ha sekk i på grusveier som går innover i fjelle og starten på turer.
 18. stigd

  Skosmøring

  Hei Ka bruker folk til skosmøring av skin/lærsko. alfa bever advarte. Er det greit og bruke den.
 19. Hei. Ser etter ein pose til sein høst jaktturer kan bikke - grader. Kem av dese er best. Virker ganske like på temp og vekt. Folk med erfaring.
 20. 600 posen kor kalt er den testa ned trenger ein høstpåse til jakta kan fort bikke - på seinhøsten på fjelle.
 21. Noken som har andre alternativ som det er betre fiske kansje
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy