Gå til innhold
 • Bli medlem

Chillej

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Chillej

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim
 1. Chillej

  Chillej

 2. Skal dere ende opp på samme sted? Jeg vil anbefale Trollheimen. Ligger ved Oppdal i Sør Trøndelag og ligger midt i landet ca. Kan få til lange turer der og!
 3. Rago RAGOO!!! Fantastisk område. Var der ofte i de to årene jeg gikk på skole i Bodø Sulis er ikke å forakte det heller!
 4. Er vel fylkeskommune som styrer vgs om jeg ikke tar feil. Vgs er jo mer eller mindre et studentliv, da man selv tar ansvar for læring og for fraværet.... eller tar jeg kanskje feil? Poenget er at det er nok forskjellige regler fra undomsskole og vgs på akkurat dette vedrørende fri/permisjon f.eks.
 5. Tror hun mente han karen på videoen, ikke tarpdiskusjonen i tråden din Lars Jeg syntes forresten at videoen var artig og informativ. Skulle likt å sett alt pikkpakket han har i sekken sin når han drar ut på tur ^^
 6. Hvilken rase er den andre som ligner litt på shiba?
 7. Regn i femundsmarka er helt greit Du er ikke langt over havnivå, og skoggrensa er innen rekkevidde hele tiden. Kan bli bløtt i marka da det nettopp har smeltet snø osv. men lett å finne le de fleste plasser
 8. Dovre trenger ikke være så dumt. Moskusen er aldri særlig mye i nærheten om han sanser folk. Femundsmarka går an (Kan være litt langt for kun ei helg). Sylane er også et fint område.
 9. Fryktet det ja Ser på Senorge.no at det skal ligge brukbart med snø der, og ser kanskje ut til å bli liggende en stund Blir varmere fremover, så satser på å få d bart snart
 10. Terrenget er faktisk ganske krevende, på sin måte. Det er mye steiner bl.a. Vet ikke hvordan du har lagt opp ruta di jeg, men det finnes små kojer og hytter rundt om kring som kanskje kan være tilgjengelig(kommer an på hvor mye folk det er oppi der). Jeg vet ikke hva en Tarp er, så det kan jeg ikke svare på, men det kan være lurt å være på den sikre siden spør du meg.
 11. Jeg har et Nikon D40, som alltid er med i sekken. Jeg vurderer likevel nå å skifte til D300s, D700 eller D800... Alt for utstyrsfokusert
 12. Hei og hopp! Jeg bare lurer på om det er noen som kanskje vet hvordan forholdene er oppe i Trollheimen pr. dags dato? Har du noen bilder så legg gjerne ved !
 13. Leste en artikkel i Adressavisen forleden dag om "Fæmund II", båten som går over femunden. Isen skal nettopp ha gått der, men har ikke snøre på hvordan det er rundt om kring. Vil tro at fisken biter lite uansett så tidlig på året, men det er likevel lov til å håpe God tur!
 14. Sulitjelma og østover inn i Sverige er flott. Var på tur i et område kallt Piteå ett år og hadde 10 dager der. Var en fantastisk tur!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.