Gå til innhold

Turbjørn

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nå ligger Zpacks Duplex på Massdrop frem til 27. desember 2018. https://www.massdrop.com/buy/zpacks-duplex-tent Rabatten er på skarve 40 $.
 2. Turbjørn

  Tips ang fjellskipakke

  Jeg har selv E99, både smørefri og smøreski. Anbefaler at du satser på smøreski da disse glir langt bedre enn smørefrie ski. Du trenger ikke være ekspert for å få til å smøre skiene. Lær deg grunnprinsippene først. Vurderte selv å kjøpe E109, men fant at disse ble litt bred i løyper, og gikk for E99. Går man flere i lag er det ikke noe fordel å gå med de bredeste skiene. Tyngden blir også større. Du tjener kanskje noe på kjøring ned fra fjellet, men dette må veies opp mot fordelene. Når det gjelder sko har jeg selv Crisp Stetind. De gir suverent støtte i bakker, men kan føles svært stiv. Jeg, som flere andre, har funnet dem litt ukomfortable i hel-partien. Merker det særlig når jeg går mye oppover, og foten får stort trykk i bakkanten av helen. Anbefaler ikke at du kjøper skoene uten å ha prøvd dem først!! Jeg har "vætet" mine sko og gått dem inn i våt tilstand for å få best passform, men er ikke 100% fornøyd med komforten. De manuelle BC-bindingene fungerer utmerket. Har tidligere hatt automatiske BC-bindinger, men foretrekker manuelle.
 3. Turbjørn

  Sarek - Påska 2009

  Hei! Skal dere gå på topper bør dere sjekke boka: TOPPTUR Kebnekaise - Àhkkà - Hemavan - Mo i Rana. ISBN 91-631-6222-9. Kan bestilles på www.topptur.nu God tur.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.