Gå til innhold
  • Bli medlem

daggiss

Passivt medlem
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av daggiss

  1. Sportsnett har som oftest det meste, men xxl er nesten alltid best på pris.
  2. Jeg snakker ikke om å gå inn for å "provosere" noe som helst med vilje, men prøvde å skape et bilde på "hvor" farlig Elgen er. Det er kanskje lettere å få et bilde av det når man sammenligner det opp mot noe annet. Når en prøver å skremme vekk en elg fra en sti, kan det jo henne den føler seg provosert?! ikke vet jeg. Fangstmennene på Svalbard jager isbjørn med rop, og skramling med kasseroller, eller å slå med en kjepp på et tomt oljefat. Det er sjeldent de må ty til skarpt.
  3. Det er populært med tinderangling i alpinanlegg. Og skitrekk til toppen av McKinley, K2 og Everest kommer snart.
  4. Jo, en kan jo kanskje tenke seg det, men mener jeg har rett, slik Zabel også påstår.. Jeg har en kamerat i Porsanger som bor avsides, og er plaget med at elg "ofte" kommer inn i hagen og gnager det som er av småbusker og trær. Han jager elgen med å ta en snøspade og rekke den på strak arm over sitt eget hode. (rett opp). Hans egen teori er at elgen da oppfatter han som høyere enn elgen selv, og det er det som skremmer den. Han sier akkurat dette funker hver gang, og elgen stikker hver gang han løfter spaden over hodet.
  5. Har hørt at det er farligere å provosere elg enn bjørn. Det er flere som blir angrepet av elg enn av bjørn.
  6. Hei mann, sjekk www.xxl.no klikk på "telt" og på Ringstind 2 light.
  7. OMNIFUEL MED FLASKE FOR 949 .- PÅ XXL.NO
  8. La nettopp inn en ordre på disse Leste noen raske tilbakemeldinger og litt om Scarpa. så jo helt grit ut til 1000 kr når de går for 4000 kr på f.eks. Oslosportslager.
  9. Hvis du liker fottur og fiske, så har du jo finnmarksvidda og stabursdalen i porsanger. meget fine områder. og perfekte for fiske.
  10. daggiss

    Slug og hagle

    Hehe, er akkurat det jeg prøver på her Jeg har vært så dristig å skyte med min baikal i begge løpene. Har faset schoker, det gikk heldigvis helt fint. Skal blant annet jakte fugl i passvik, og er litt betryggende å gå med et par Winchester hollow point slug i lomma, i tilfelle bamsefar dukker opp og er grinete.
  11. daggiss

    Slug og hagle

    Hei hvordan finner jeg ut om hagla mi tåler slugs? Er ikke så gira på å få en ubehagelig overaskelse. Edit: Jeg har en Star Baikal
  12. Joda, er klar over det men det er ikke bestandig like lett å vite om den er falsk eller ikke. det finnes utrolig mange prikk like kopier. Men uansett så fant jeg ut av dette, jeg sendte en mail direkte til Cold Steel USA, og spurte om topsecret var på lista deres av "direct dealers." Og det var de..!
  13. Nåja, Ebay.. Det er der de fleste forfalskningene ligger..
  14. Salt desifiserer faktisk infiserte sår.. Sår bør være åpen og ferske før man slenger salt i dem.
  15. 70 dollar er vel omtrent 450 kroner? Vet det er mye fake på ebay. Handler ikke utstyr der. Hadde ikke tenkt å miste den i skauen, men sant som du sir kan det jo hende.
  16. Halloen, er det noen som har noe erfaringer med å handle på topsecret.no ?? Hadde tenkt å kjøpe noen kniver derifra men en kompis har en fake Cold Steel trail master han mener han har kjøpt på topsecret.no Er det mulig at en sånn for-seg-gjort norsk nettbutikk selger fake kniver? Cold Steel er en av verdens mest fakede kniver. Her er Cold Steels' hjemmeside med en Larendo Bowie, utrolig gode kniver. (Se video) http://www.coldsteel.com/laredobowie.html Fake! http://coldsteelforums.com/m24538-print.aspx Hvor eventuelt handler dere EKTE Cold Steel kniver fra?
  17. Jeg ble ikke å kjøpe teltet.
  18. Jeg tror de som driver med dette har litt mer peiling enn de fleste andre her. De har sikkert en god grunn til å skyter ulv.
  19. Takk for kjapp respons. Brukte "mista i bekk" bare som et eksempel.. Bestiller innen nær frammtid, klarer ikke vente..
  20. Hei, jeg er meget gira på å kjøpe led lenser h 7. http://www.xxl.no/villmarksliv/turmat-turutstyr/lykter-lamper/h-7-hodelykt-1048894 Men, Jeg finner ikke ut om i hvilken grad den er vann/fukt-bestandig.. Jeg har prøvd å lese både her: https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=14787&highlight=led+lenser Og her: https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=14534&postdays=0&postorder=asc&highlight=led+lenser&start=0 Men finner ikke svar.. Så da spør jeg: er det noen som har noen erfaringer? Eventuelt vet noe om dette.. Noen av dere som har mista hodelykta i bekken når dere skulle hoppe over? Eller konka lykta ut etter bare et lett regnskyll? Meddele? Test: http://www.klikk.no/helse/friluft/article442321.ece
  21. Pass på at hagla ikke synes på bildet, og at ørna ikke er full av hagl.
  22. Hehe, det er sant.! Har nettopp fått et oppblåsbart underlag fra thermares, funker det om vinteren?
  23. Ok, dette med sømmen skjedde etter ca 1,5 - 2 år. Vurderte å sende inn men det ble ikke noe av det.. Har brukt primært en annen pose i mellomtiden, blir vel å sy selv..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.