Gå til innhold
 • Bli medlem

Stegg78

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Stegg78

  Pulk med brems

  Stemmer nok det ja. Derfor jeg spør om det er noen som har montert brems på den for å få tips til modifisering av fjellpulken brems eller hjemmemek av brems til den.
 2. Stegg78

  Pulk med brems

  Hei Noen som har montert hundebrems på fjellpulken søsken/tvilling pulk og kan si noe om dette fungerer bra?
 3. Hei Jeg er godt fornøyd med min Gemini Xera. Finnes også som Gemini Duo om du ønsker noe omtrent som Lupine Piko. Godt fornøyd med kvaliteten etter å ha brukt den gjennom 3 vintersesonger(xera). [Hidden Content] [Hidden Content]
 4. Hestra har mye bra hansker men usikker på om noen duger ned til -25. F.eks Hestra Army leather blizzard kan kanskje være ett alternativ til Alpha SV hanskene. Selv bruker jeg Haglöfs Link 2 glove med en tynn ull liner inni. Holder greit ned til -20 om du er i lett aktivitet.
 5. Hva med denne [Hidden Content]
 6. Denne er også fin å ha med på tur [Hidden Content]
 7. Bruker tørrfor fra Eukanuba og High energy samt våtfor fra vom og hundemat. Tørrforet er valgt ut fra pris og tilgjengelighet. Våtfor fra Vom og hundemat bruker jeg pga at hundene liker dette veldig godt. I tillegg gir jeg b-vitamin tilskudd for pels og poter av den enkle grunn at jeg har blitt anbefalt dette.
 8. Jeg vet ikke hvor du trener men er det ikke lite hensynsfullt overfor andre å snørekjøre i 50 km/t nedover? For min del er det egentlig uaktuellt å "huke av" hundene å la de løpe videre på egen hånd.
 9. Jeg bruker klatresele når jeg jogger eller snørekjører med mine hunder. Synes det fungere mye bedre enn magebeltet jeg brukte tidligere. Dette hadde en lei tendens til å gli opp.
 10. Hvis L eller XL er din størrelse så er nok denne ett godt valg til under 2000 kr. [Hidden Content]
 11. Hei! Ca hvor lang leveringstid er det på varer som bestilles fra Campsaver.com når man benytter seg av fri frakt alternativet?
 12. Takk for hjelp og info. Ser nok ut til at jeg ender opp med 3 eller 4 kart for å dekke det området jeg trenger.
 13. Hei! Noen som vet om det finnes papirkart 1:50000 over finndalen statsallmenning? Hvis det finnes så er jeg takknemelig om noen kan gi meg tips til hvor dette eventuellt kan kjøpes. Alle tips og hjelp taes imot med takk!
 14. Hei! Noen som vet om det finnes papirkart 1:50000 over finndalen statsallmenning? Hvis det finnes så er jeg takknemelig om noen kan gi meg tips til hvor dette eventuellt kan kjøpes. Alle tips og hjelp taes imot med takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.