Gå til innhold
 • Bli medlem

nilsj

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nå er jeg ikke dame, men samboer'n er det Vi har begge Scarpa Titlis (kraftige, forholdsvis stive støvler som egner seg best til steinete terreng), og selv etter turer på 6-7 timer er det ikke antydninger til gnagsår - dette selv når støvlene var nye ifjor. Enorm komfort i Scarpa-støvlene, er vår erfaring.
 2. Merker at jeg av og til blir veldig kald på hendene når vi padler. Finnes det noen gode neoprenehansker som beskytter mot vann og vind? Hva anbefaler dere? Er også på jakt etter noen gode neoprenesko med god såle.
 3. Takk for svar. Får nesten undersøke litt nærmere hva som kan duge som en alternativ løsning til kanosekken før jeg evt. går til anskaffelse av en slik.
 4. Kan du fortelle litt mer om disse vannene? Hvordan kommer man lettest dit?
 5. Bare av ren nysgjerrighet... hva er det som gjør pakboat'en bedre? Design/materialer? Eller er den bedre å padle?
 6. Vi har i dag også kjøpt inn ryggstøtter til trappersetene, men har ikke fått prøvd ut disse ennå. Lurer også på om det er noen som har gått til anskaffelse av kanosekken med bæreremmer? Det er jo en ganske stiv pris på den, rundt 1200 kr, men sikkert verdt pengene om man skal bære med seg kanoen et lite stykke fram til et vann, samt som oppbevaring både hjemme og i bilen...?
 7. I dag har vi vært ute igjen, men denne gangen tok det nøyaktig 16 minutter å sette den sammen. Med litt mer øvelse tipper vi at det går fint på 10 minutter å sette sammen en Ally. Med andre ord, fullt ut akseptabelt. Nå er det 'smøring' etter sola, som var ganske kraftig i dag
 8. I dag kunne vi endelig hente Ally-kanoen som vi bestilte for en god stund siden Valget falt på en 16,5' DR. I kveld kunne vi ikke holde oss lenger, så i 19-tiden reiste vi avgårde til et av vannene i distriktet her. Når vi kom dit oppdaget vi at vi hadde glemt å ta med oss monteringsanvisningen! Kanoen var enkel å montere til tross for at vi hadde glemt monteringsanvisningen, og klokka 20 la vi ut på en 2-timers padletur i deilig kveldstemperatur med tilhørende vakker solnedgang. Utrolig deilig å endelig kunne komme seg ut på vannet i år! Foreløpig konklusjon: Vi synes kanoen var lett
 9. Bestilte min nye Ally i går, det var i grevens tid for levering i år.
 10. nilsj

  Mugg på fjellsko!

  Er du sikker på at det er mugg?
 11. Grøss!!! Det kan nok være mer mellom himmel og jord enn vi aner.. Flott fortalt historie!
 12. Personlig er jeg ikke på fjellet for å prate med en masse mennesker, men jeg hilser likevel på de jeg møter på min vei. Det er normal folkeskikk. Har inntrykk av at de eldre er mer pratsomme enn de yngre, og jeg har ingenting imot å slå av en liten prat Men det er altså ikke noe jeg selv oppsøker aktivt.
 13. Om du sliter veldig med skipsredere i plenen, anbefaler jeg å ansette en skokk polakker som luker dem ut etterhvert som de popper opp..
 14. Ikke at jeg har Geilo som en favorittdestinasjon, men synes likevel "utviklingen" går i fullstendig feil retning. En trøst får det være at folk ønsker å bo tett-i-tett-i-tett-i-tett... [Hidden Content]
 15. Kjøpte Scarpa Titlis for en stund siden på salg hos Sportsnett til 1499 kroner. Disse har de fortsatt på salg. Synes de er utrolig gode - føltes som støpt på foten fra første sekund, ingen antydning til gnagsår i det hele tatt. Det er høye, stabile lærstøvler, og passe stive til stein og ur. Det er jo kanskje verdt en titt, med mindre man på død og liv skal ha gore-tex i støvlene.... koster fortsatt 2599 kroner hos Oslo Sportslager....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.