Gå til innhold
  • Bli medlem

knurven

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Det ble så jeg gikk for denne, pratet med en kompis som hadde kjøpt samme sekk. Han var veldig fornøyd med den. og siden den koster bare tusenlappen så kan det vel ikke være helt skivebom. Skal bli spennende å prøve den på tur.
  2. Er ute etter en sekk rundt denne størrelsen.. Skal brukes til diverse turer i skog og mark. Tror jeg får med meg det meste i denne. Sr Gsport har et godtilbud på denne.. Vist det er sekker rundt denne prisen (max 1500) som jeg bør vurdere så ta gjerne med dette. http://www.gsport.no/Produkt/712026(BC_7)/berghaus-verden-65+10-l-tursekk-herre/
  3. oki. men tenkte på en overaskelse jeg da.. men kanskje litt dumt d. hvilke modeller er det som er bra da.. har bare erfaring fra viking og crispi jeg. blir vel ikke brukt sånn kjempemye. men kanskje 5-6 turer i løpet av høsten.
  4. Hei. tenkte og kjøpe nye fjellstøvler til fruen. Tenkte kanskje noe her på forumet har noen erfaringer og dele samt ha noen tipps til gode støvler.. Dette bør være korte\halvhøye sko med god såle i str 39 som skal være vannavstøtende. Stø velen blir helst brukt i fjellet men muligens også litt skog.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.