Gå til innhold
 • Bli medlem

Path

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvorfor har du blandende følelser ved å bruke Specific? Såvidt meg bekjent er dette et godt fôr..
 2. Dette er min firbeinte venn. En 14mnd gammel Jack Russell Terrier. Han er glad i lange turer og er veldig ivrig på blodsporet
 3. Her er stemingen til å ta og føle på! Rett og slett vakkert!
 4. Min 1 år gamle Jack Russell Terrier har til nå fått Royal Canin sitt Mini Junior og Mini tørrfor. Har hatt noen korte innslag med Eukanuba, uten at det har falt i smak. Kommer nå til til å gå over til Belcando pga tilgjengelighet. Tror at så lenge man holder seg til et såkalt premiumfor så spiller det liten rolle hva man velger. Selv om dette er et minefelt hundemiljøer og du vil finne forskjellige meninger overalt!
 5. Takk for tips. På arcteryx.com står denne beskrivelsen av materialet: Burly™ double weave—50% nylon, 43% polyester, 7% spandex, 275 g/m². A hard-wearing, durable, stretch woven fabric with a smooth outer face and a soft inner face that is comfortable next to the skin. A DWR (durable water repellent) coating helps shed moisture. Står ingenting om gore-membran, så tror jeg velger å prøve symaskina. Riften sitter relativt høyt på rumpa og er dekket av jakka ved regn.
 6. Hei, Var så uheldig å falt på rumpa i dag og fikk et ca 2cm rift i buksa (arcteryx gamma ar). Er det mulig å reparere dette hullet ? Isåfall hva bør jeg benytte?
 7. Path

  Fiskeknuter

  [Hidden Content] - En veldig god side med mange forskjellige knuter.
 8. Ser for meg mann og kjerring i matchende skinnnikkers og anorakk. Gjerne også en Swix lue med TERRA eller DNB reklame Ja, jeg dømmer! Ser alt for mange av disse på fjellet!
 9. Solbriller bruker du for å beskytte deg mot vær og vind, ikke først og fremst sola. I høy fart blir øynene utsatt for kraftig vind og den kan føre med seg partikler som igjen kan sette seg på øyet! Proffene bruker ikke solbriller/skjermer for å se kule ut selv om det er overskyet, men for beskyttelsens del. Jeg har selv opplevd å få en flue smadret i brilleglasset på en sykkeltur, da var det greit å briller
 10. Tenk å være så selvopptatt og totalt blåst!? Lurer på om det er de samme personene som blir irritert når de ser blålys i speilet!
 11. Jeg tar det som en selvfølge at du bruker skikkelig gode solbriller når du er ute? Hvis ikke kan det være du har fått et partikkel inn på øyet som kan ha laget en irritasjon el infeksjon. Stikk innom en optikker(raskere og bedre enn lege) og få de til å se på øyet ditt, jeg har sett for mye rart til å synse om slik på nett
 12. Jeg vil uansett prøve mange forskjellige jakker og bukser før jeg bestemmer meg. Hvor på nettet kan man få tak i Arcteryx billigere festrus?
 13. Theta SV buksa har jeg faktisk kikket på selv så godt å høre du er fornøyd med den. Den verste kulda er forhåpentligvis over på fjellet nå, så jeg har ikke hastverk med å handle.
 14. Takk for gode tips! Svalbard jakka så unektelig god ut, men litt i overkant med tanke på pris. Skal uansett prøve den og se om jeg blir frelst Kanskje noen kan svare meg på dette. Hva betyr de "kodene" arcteryx har på sine jakker? "AR", "SV" osv.
 15. Etter flere år som Bergansbruker har jeg nå sett meg lei. Har en Nordkapp skalljakke og breheimen bukse som skal erstattes. Jakken har for mye innsving i livet som gjør det upraktisk med flere lag under. I tilllegg syntes jeg lommene er for små(spes bryst) som er umulig å håndtere selv med tynne hansker. Har akkurat kjøpt en Arcteryx Fission SV jakke, men denne blir for varm på typiske "mellomdager". Det finnes en hel hau av merker og modeller, men jeg har prøvd å sette opp noen kriterier på hva jeg ønsker. Noen som har erfaringer som kan anbefale en skalljakke og bukse? * Variert
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.