Gå til innhold
  • Bli medlem

elvebakken

Aktiv medlem
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om elvebakken

  1. Tydeligvis. Må pakke med boksehansker og tannbeskyttelse i sekken fra nå av.
  2. Har mine antakelser ja, men for å være sikker kan du jo skrive i klartekst hva du mener.
  3. Og med dette mener sprensteen hva? forklar er du snill.
  4. Akkorat på det pungt å kjøre fort i nærheten av andre folk er jeg enig med deg, og stavrekkevidde er nært etter min mening. Men hvor blir det av gode gamle knytneven i lufta etter pøbelen? Når ble det ok å banke pøbeln sjøl igjen i dette landet? Altså når jeg vokste opp var det ok å gi barna ørefik, både egne barn og pøblene i nabolaget. Men gjør man det i dag har man barnevern og myndiheter på døra før kaffen er traktet ferdig. Og selvjustis i form av god gammeldags juling er noe av det myndihetene slår stengest ned på i dag, så hvorfor synes folk det er OK å slå med en skistav da? Å som du sjøl bemerker har du ingen spesefikasjon hastighet på hva fort er, hvordan skal da en scooterfører klare å passere deg i passende fart etter ditt ønske, når verken du eller føreren har noen formening om hva som er sakte nok for at du ikke skal lange ut staven?
  5. Kan sikkert tenkes, så du noe om dette i artikkelen? Kan også tenkes dette handler om en voldelig mann som banker unger og kjærring annenvær helg, men det blir like seriøse spekulasjoner som du kommer med hær. Kan også hende mannen aldri var der, men at dette er propaganda av snøscooterfolket. Mange alternativ å spekulere i. Men hovedsaken er at skiløpere slår etter scooterfolk, å dette er ikke et enkelt tilfelle, dette er et kjent problem sa representanter fra Røde kors og Norsk folkehjelp i TV intervju samme dag som dette ble postet. Altså er det på en måte akseptert å slå etter folk på snøscooter i gitte miljø, og en del av dette miljø er tydeligvis å finne på dette forum. Hva om en snøscooterfører blir blind av et slikt slag, hva skjer da? skal den voldelige å sinte skiløperen la den blinde ligge igjen i løypa? Kansje man slår ut tenner eller treffer med spissen av staven å åpner hovedpulsåra i halsen, hva skjer da? den sinte skiløper blir dømt for drap/drapsforsøk fordi han mener han har rett til å slå alle som kommer nært nok på fjellet. Virker som handlingen og konskvensene er svært lite gjennomtenkt når man "slenger" ut staven for å fremme et poeng, eller vise sin avsky til "pøbelen" på fjellet.
  6. Springsteen, mener du at det er greit å slå hvis det ikke er Røde kors som kommer kjørende? Mener du alle som kjører scooter, men ikke er merket med refleksvest med rødt kors på er pøbel, å da fritt vilt?
  7. Lompa, Har du fått med deg hele nyhetsaken i dette tilfellet, eller bare den artikkelen som er linket til hær? Representanter fra Røde kors var intervjuet både i radio og TV. Tviler på at dette er en oppdiktet sak siden dem går ut i media på denne måten, vedkommede skiløper hadde garantert blitt intervjuet på lik linje å fått sakt sin versjon hvis han ønsket dette. Dette er jo ting journalistene elsker, så hadde han ringt å ville fortelle sin sak vil jeg tro han nok hadde fått det.
  8. Må si jeg blir fasinert at flere stykker her i forumet tar skiløperen som slo med skistaven etter en scooterfører i forsvar. Selv blir jeg "moderert" når jeg sier hva jeg mener om folk som slår, eller sier dem skal slå. Jeg ser ingen forskjell på en som svinger skistaven etter noen å en som slår ned tilfeldige på gata. Jeg mener folk som slår burde være stengt inne, uansett om dem slår med en skistav,knyttet hånd eller annet våpen. Samme mener jeg om folk som oppfordrer til å slå. Når det er sakt kan du spekulere i om skiløperen i dette tilfelle slo i selvforsvar eller med et uhell, men siden saken var på nyhetene både på radio, TV og nettaviser tipper jeg den er ganske riktig fremstilt. Dette bunner ut i den store motstanden mot snøscootere vil jeg tro, å det er en helt annen diskusjon! Faktum hær er at flere sier di vil slå, ønsker at dem hadde slått og noen tror ikke på historien i det heletatt. Si meg en ting, er ikke disse persjonene voldelige? Nei det ses ikke som vold fordi scooterkjøring er unødvendig sier noen i mellom linjene hær. Å nu prøver jeg på nytt, (å dette er ikke rettet mot enkeltpesjoner i dette forum) Jeg synes folk som er så liten i seg sjøl at dem må gå til det skritt å slå burde vært innesperret. Jeg synes synd på folk som er så sinte at dem ikke klare gjøre annet enn å slå eller ty til vold på noen måte. Å jeg synes folk som slår fordi dem mener scooterkjøring er unødvendig, selv i redningsaksjoner og søk burde holde seg hjemme, kansje de selv trenger hjelp fra samme folket dem har slått etter en vakker dag. Å en annen ting, hva skjer den dagen noen slår etter "rettekaren" ?? Kansje det ender med et søk etter en skiløper uten ski og staver. Nei vær forsiktig med vold, det kan hende den snur å biter dere i ræva!
  9. Å dette har du ifra hvor? Hvis en løype eksisterer i det området man skal kjøre, skal den brukes å ikke lage ny.
  10. Bare til opplysning til enkelte som kommenterer unødvediheten med å kjøre scooter i en skiløype, det finnes folk som har løyve og det finnes folk som er i tjeneste med snøscooter. Og i rettningslinjer og lover ang løyvekjøring med snøscooter står det kort fortalt: Man SKAL følge eksisterende veier,løyper og traseer hvis ferdsel i utmark må utføres, dette for å ikke unødvendig lage nye veier,løyper og traseer der det allerede eksisterer. Så når noen slår en scooterfører med skistaven er han/hun ikke det spøtt bedre enn en som utøver blind vold på åpen gate. En scooterfører er nemlig pliktig til å følge skiløypa for å følge loven/rettningslinjer for løyvekjøring.
  11. Angivelig???? Leste du artikkelen? Han som slår selfølgelig.
  12. Dette handler da ikke om småbåter eller 90 og 100%! Dette handler om noe vi lærte i barnehage,skole og hvis foreldrene var oppegående hjemme. Å gå til det skritt å slå noen for at man ikke får viljen sin, er galt!!!!! Dette er faktisk også lovfestet i Norge.
  13. Springsteen sitter du å skriver at det er greit å slå etter scooterførere med skistaven? Umotivert vold på åpen gate da? Hva er stillingen din til det? Selv ser jeg ingen forskjell på disse! Jeg kjører faktisk tjenestescooter noen gang, å hadde du slått etter meg med staven, ville du blitt annmeldt for vold med serdeles farlig våpen, men fengselstraff og erstatningskrav klinger vel fint i dine ører? Hva hadde skjedd i dette tilfelle hvis han hadde skadet redningsmannen kraftig? Jo, hans kolegaer hadde måtte pleiet skadene hans å har dermed mistet verdifull tid til å lete etter de savnede guttene. Dette ser jeg på som meget alvorlig å tar fullstendig avstand til slik oppførsel, håper mannen i dette tilfelle får en kraftig reaksjon fra myndighetene slik han fortjener.
  14. Sår ingen tvil, dette er Jervens verk.
  15. Tenk å ha så lite blodomløp i sitt hode å gjøre slikt.. Skjønner godt at folk vil vise at dem ikke liker snøscooter i skisporet, men å slå etter en scooterfører med staven er vel å gå litt vel langt. Håper denne karen dømmes for voldsforsøk med farlig våpen. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.7537536
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.