Gå til innhold
  • Bli medlem

jornt

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av jornt

  1. Veien var fin i morges, de hadde jobba bra med å få den i stand. Men det var voldsom snøsmelting, og flomstore bekker gjorde sitt beste for å grave vekk veien igjen iløpet av dagen - da jeg skulle hjem igjen var jeg glad jeg hadde firehjulstrekker.. Lite snø og mange åpne bekker opp fra Gråhaugen, men akkurat nok snø til komme seg opp i dag. Gjennomslag og delvis bart på topp-platået, så skiene fikk kjørt seg. Været var helt fantastisk, mange gikk i shorts helt til toppen. Herlig dag!
  2. Ble det tur? Tenkte å dra dit i dag 17. mai, men det var meldt ganske hard vind.. Ser at det er meldt sol og vindstille i morgen, satser på at det fortsatt er igjen litt snø.Noen som har vært der i dag og kan si noe om snøforhold og veien opp til Gråsjøen? Ser ut som det begynner å bli ganske mange barflekker ut fra Svorka sitt webcam, men det er fortsatt litt snø nede ved Follsjødammen.
  3. Nydelige bilder, spesielt fra soloppgangen i begynnelsen av turen! Rondane er vakkert på høsten Jeg gikk omtrent samme turen siste uka i september i fjor, med morgentåke, vindstille, melisdryss på fjelltoppene og ikke et menneske å se på hele turen, bare noen hissige lemen. Herrrlig Da jeg kom opp på bandet mellom Storesmeden og Trolltind slo jeg fra meg idéen om å gå opp på Trolltinden, det var ganske glatt på steinene som lå i skyggen. Gikk istedet en tur på Steet (1997m) og etterpå opp på Storesmeden, som ikke var så vanskelig som det så ut nedenfra. Bandet mot Veslesmeden fristet imidlertid ikke, der er det nok best å gå tidligere på sommeren På bildet av Galdhøpiggen er det Nåle og Skardstinden du ser stikker opp til høyre for piggen. Vesle Galdhøpiggen er vel ikke så fremtredende fra den vinkelen. Nå fikk jeg jammen lyst til å avlegge Rondane et besøk igjen Og det er meldt fint vær i helga..
  4. Her er en webside som har webcams som peker mot bl.a. dammen ved Follsjøen/Gråsjøen og Snota, kan være greit om man lurer på snøforholdene http://webcam.svorka.net/duvasen/ Akkurat nå ser det ut til å være pøsregn og tåke, men om sola titter fram skulle det ikke forundre meg om det ligger nysnø ganske langt ned i terrenget. 10. mai var det helt nydelig vær, og skiføre helt ned til parkeringsplassen nede ved Gråsjødammen. (måtte bære skiene noen få meter)
  5. Hei! Jeg ville ventet til litt utpå sommeren. Så lenge det ligger snø kan det gå små ras i rennene oppover mot skaret. Videre opp til toppen er det fast fjell, og om det er vått, eller minusgrader og snø/is, ville jeg ikke gått uten klatreerfaring og nødvendig utstyr. Selv gikk jeg på toppen i August, og selv om det stort sett var tørt og fint, var det noen steder glatt etter en regnskur tidligere på dagen. For min del ble det nesten i overkant spennende å klyve oppover. Nå skal det nevnes at jeg aldri har tatt i et klatretau og gikk alene uten noe som helst utstyr..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.