Gå til innhold
 • Bli medlem

Tracon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for flotte svar. Jeg må si jeg falt for messing brenneren. Ikke minst kommer den til å ta seg bra ut visuelt!! Så det blir nok den ja
 2. Heisan primusvenner! Jeg har tenkt å gå til innkjøp av en primus som skal stå fast i en grillhytte. Den skal brukes til en kombinasjon av matlaging og oppvarming(ikke ulikt det primus brukes til overalt ellers i verden...) Jeg er ikke spesielt opptatt av støy, og vekt er selvfølgelig ikke noe tema. den må være driftssikker, og trenge relativt lite vedlikehold. I tillegg bør den være ganske enkel å operere slik at min bedre halvdel også kan få den i gang. Jeg ser for meg å fyre med renset bensin. Har dere noen tips om hva jeg bør gå for??
 3. Rødtinden er helt fint til ditt formål vil jeg si. Alltid spor tråkket fra skistadion (oppfor skolen), umulig å gå feil. Det gikk dog et skred i området tidligere i vinter, men det var under helt ekstreme forhold, og ikke der det vil være naturlig for deg å kjøre ned. Vil derfor påstå at det er veldig trygg topp for nybegynnere, veldig mye folk som ferdens så om man går alene så er man overhode ikke "alene". Er naturlig nok mye oppkjørt der, men funker utmerket til trening av basic skikjøring.
 4. Første gang jeg monterte fellene på mine ski, måtte jeg bruke en kniv for å "åpne" opp sporene i skiene. Kanskje det kan være et tips??
 5. Selv i Nord Norge har vi såpass god sommer at disse posene er helt ubrukelig i disse periodene...
 6. Hva regnes egentlig som lett når det gjelder 4-sesongstelt?? Jeg har et Eureka K2 XT som jeg er svært fornøyd med, men det veier jo en del... 4,7 kilo. Teltet er stort for 2 personer, og kan til nød romme 3. Utrolig vindstabilt og enkelt å sette opp. Men det er som sagt litt tungt. Spesielt dersom man er alene er det litt "overkill".
 7. Mountain Hardwear Compressor Pant til 999,- på intersport.no i dag. Ordinær pris rundt 17-1800 så vidt jeg vet.
 8. Henger meg på her. Osprey er jeg virkelig fornøyd med. Utrolig gjennomtenkte løsninger!!
 9. EtaSolo selges for 599 på flust.no denne uka...
 10. Primus EtaSolo til 599 på flust.no denne uka
 11. Heisan Er det noen som har brukt dette produktet. Enten spray-versjonen, eller vaskeinn-versjonen?? Dersom spray-versjonen viser seg å holde mål er jeg på hugget....
 12. Tracon

  Topptur bukse.

  Kjenner ikke til buksa spesielt, men ser helt kurant ut. Ser ikke så veldig "baggy" ut, og det er jo bra i mine øyne. Vanskelig å vurdere vekt og bevegelighet på denne buksa, men sikkert helt akseptabelt. Bruker selv Trollveggen, og er veldig fornøyd med det. Men foralldel, det finnes veldig mange knallgode bukser der ute
 13. Tracon

  Topptur bukse.

  Heisan. Synes det er litt vanskelig å kategorisere bukser i disse to kategorier. Men generelt er vel Snowboardbukser litt vide rundt beina, og noen litt lave i livet. Vide bukser kan være noe herk både på opp- og nedtur, og faren for å bli mellombar er tilstede på mange av disse buksene. Begge deler kan være utrolig irriterende. Med mindre det er varmt i været, sverger jeg alltid til selebukse på toppturer. Synes det er veldig behagelig med slike bukser, og går gjerne med bukse uten jakke på tur opp. Er det forresten Lufttransport du flyr for??
 14. På denne LED-lykta, vet du om batteripakken kan taes av fra strikken og bæres under jakken??
 15. Du også tydeligvis... Takk for hjelpen. Men tror du noe om dette på fjellet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.