Gå til innhold
  • Bli medlem

O.Larsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om O.Larsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sekken kjøpte jeg fra en forhandler på eBay. Betalte vel ca $130 for den (800 kr) + ca 30 dollar i frakt.
  2. Har selv en Maxpedition Vulture II Er strålende fornøyd med sekken. Den er av helt vannvittig kvalitet. Bygget for å tåle alt du klarer å utsette den for. Bruker den stort sett til dagsturer og andre turer av kort varighet. Sekken er på ca 46 liter, så den kan vel brukes på overnattingsturer også. Den har lomme for vannsystem, noe som fungerer veldig bra. Den har hoftebelte som kan brettes vekk inn i sekken hvis man ikke har behov for det. Dette er en kjempefordel. Den har molle webbing på sider og front så det er enkelt å feste på ytteligere lommer og utstyr hvis man skulle ha behov for det. Gummibelegg under er også en fin detalj, gjør at sekken aldri blir bløt under. Alt i alt har jeg bare positive erfaringer med denne sekken, men kun ett unntak. Bryststroppen på denne sekken er ikke helt god. Den har lett for å gli. Så hyppig stramming av bryststroppen har jeg måttet leve med. Om dette er et vanlig problem på denne sekken, eller om det bare er min som er litt kranglete vet jeg ikke. Link til sekken på Maxpedition sine nettsider: http://www.maxpedition.com/store/pc/viewPrd.asp?idproduct=114&idcategory=12
  3. Har brukt litt forskjellig de siste årene. De jeg bruker pr. i dag er: Helle Harding - Fin allround turkniv. Denne bruker jeg til det meste Enzo Trapper - Meget god turkniv jeg bruker til det meste. For tiden min favoritt, mest pga jeg har laget den selv (kjøpt blad og laget håndtak selv) Leatherman Charge - Multitool som har fått mye juling, fortsatt like fin Benchmade mini griptilian - Liten foldekniv jeg bruker i det daglige til alle små gjøremål Mora - Knallgode arbeidskniver hvor man får veldig mye for pengene.
  4. Jeg har ikke brukt så fryktelig mange forskjellige kniver over en lang periode, men den jeg har brukt nå en god stund er Helle Harding. Den har jeg virkelig fått sansen for og den er i mine øyne en god allround kniv. Kan absolutt anbefales.
  5. Jøss, er det faktisk et eget nettsted for underskriftskampanjer. Det har jeg ikke sett før. Ja men det kan jo passe helt utmerket det.
  6. Jeg har et meget pent brukt Nikon D70s jeg tenker på å selge hvis du er interessert? 18-70 objektiv. Det er større en D40 og derfor litt enklere å bruke hvis du ikke har minihender. Alt er i topp stand, men tenker på å selge det pga at jeg bruker det alt for lite.
  7. Ja, man kan jo alltids prøve. Er sikkert noen her på forumet som har litt datakunnskaper som kan lage en enkel nettside med et ørlite skjema som man fyller ut. Feks navn og bosted. Så legges den infoen inn i ei liste man kan se på og etterhvert printe ut kanskje?
  8. Sier meg enig med trådstarter. Litt av kvikklunsjopplevelsen var jo nettopp sølvpapiret. Kanskje turfolket skal starte en underskriftskampanje og sende inn til produsenten hvor vi krever å få tilbake den gamle innpakningen men spørs vel om det hadde vært nyttesløst
  9. Det som alltid pleier å være med er vel. -Leatherman -Fyrstål -Kikkert Mye annet som alltid er med også, men med de tre så får man gjort mye.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.