Gå til innhold
 • Bli medlem

kyre

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har selv aldrig prøvd og tenne primus med zippo men ser poenget ditt. Derimot må jeg si at hvis du har problemer med zippon din i fuktig og kaldt være og opplever at den blåser ut fort, bør du bytte veke og husk og alltid fyll den før du dra det kan også lønne seg og rense en gang i blandt.
 2. Hva er de tre tingene du alltid har med deg på tur, ting du har i lommen(e) til en hver tid, Ting som er med sommer som vinter. Personlig har jeg alltid med: Zippo B+W Photo Clear pusse klut (foto er liksom min greie da) Et eller annet multi-verktøy / kniv (skal kjøpe ny snart men er ikke sikker på hvilken)
 3. Hehe, så vidt jeg kan skjønne det så er nok speidern mere et "by fenomen" hvorfor vet jeg ikke. Hoved styrken i speider arbeid som jeg ser det er å bygge sammhold og kompetanse, tenk 4H ol. Det er også mye som kan sies for å sende unger på tur uten foreldre.
 4. Bruker mye c41 sort hvit filmer. siden jeg får nesten gratis fremkalling av de på jobb. men skal nokk rote fram mørkeroms utstyret snart.
 5. Det er veldig enkelt og sette seg inni spesielt hvis du har hatt en e-1, en kolega av meg gikk fra e310 (tror jeg) til e3 og han hadde ingen problemer med og sett seg inn i det. Et annet problem og en god grunn til å ikke kjøpe m8 er at det suger! det må i alle fall 2-3 generasjoner til før det er brukbart. Har du forøvrig testett rollei sine filmer ?
 6. Sant så sant, Det man også børe vurdere er om man er på tur for og fotografere eller om man har med kamera på tur. Personlig drar jeg mest ut for og fotografere og har derfor planlagt hva jeg skal fotografre og hvilker utstyr jeg trenger til det.
 7. Vi bruker redlab som en underleverandør der vi jeg jobber og de er sykt dyktige.. Har du sett på E3 ? det er et knall kamera, hvis du vil ha noe som er lett og hendig så er jo den nye 420 med 25mm veldig spennende.
 8. Etter en del år som speider (godt og se at knivene blir brukt) og noen år som speider leder, har jeg funnet ut at de fleste barn som spiser selv med kniv og gaffel (motoriske evner er alfa omega) kan bruker en normal spikke kniv. Når det kommer til det med sløv vs. skarp kniv vet jeg med meg selv at jeg har skadet meg mer på sløve kniver en på skarpe. Når man driver fin arbeid som spikking strengt tatt er så trenger man en god og skarp kniv. Med et sløvere redskap er det letter for og glippe fra emnet og man har mindre kontrol pga økt kraft bruk. Synes det forøvrig er rart og les
 9. Før jeg sier noe mer så bør det nevnes at jeg har for vane og dra med meg allt for mye utstyr på tur Men erfarings messig så kommer man vannvitig langt med en standart linse, 50mm eller så nærme man kommer på ens respektive cropfactor. Dette vil også utfordre deg som fotograf... Som (jeg tror) Cappa sa når han ble spurt hva er den beste vidvinkelen ? Ta et steg bakover!
 10. Snublet over denne tråden (rart hva man finner med google) og tenkte at jeg skulle slenge meg på diskusjonen. Så dette blir mitt første innlegg på noe som virker som et veldig hyggelig og nyttig forum. Btw unskyld skrive feilene, jeg har ikke norsk stave kontrol tilgjenglig når jeg skriver dette og har lett dysleksi Erfarings messig så holder 6mp til print opp til ~a3, men det kommer like mye ann på hvordan kameraet pakker informasjonen mao. hvordan jpeg komprimeringen er gjort (ja det er forskjeller) Kvalietet på optikk og lys følsomhet iso/asa, jo høyere lysfølsomhet du har s
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.