Gå til innhold
 • Bli medlem

fjellmoen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fjellmoen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Mulig jeg misforsto spørsmålet evt. problemet, men kanskje løsningen er 10mm oppbyggingsplate og hælløfter? Siden det er snakk om fjellski så er det vel en fordel å få binding/skisko litt høyere... Bruker det på mine ski, fungerer som bare det!
 2. Hei. Dere kan f.eks ta turen inn til Middalsbu i Valldalen, overnatte der for så å ta turen inn til Litlos neste dag. Etter overnatting har dere en flott tur ned igjen til Valldalen. Denne turen går i et relativt "beskyttet" område samtidig som en får følelsen av å være på vidda. Denne ruta er også trafikert av hundekjørere og scootere av og til så en er ikke helt alene hvis uhellet er ute. Som nevnt av andre er nok drikke veldig viktig. 3liters Camelbak inn mot undertrøya og slangen isolert mot frost fungerer bra. Pulk er en flott ting hvis en vil unngå tung sekk. Er det kaldt vil j
 3. Hei Er det noen som kjenner til om det er andre alternativ enn M98 og Voile når det gjelder denne type binding? Planlegger å kjøpe jaktski for turer i løssnø og vil ha muligheten til å løfte skia. (Derfor vidje). Hvis noen har kjennskap til gode ski er det også flott.
 4. Hei. Prøv denne siden: [Hidden Content]
 5. Hei. Den delen av vidda er nok så godt som snøfri i juli. Det er er området Haukeli-Hårteigen (sånn cirka) og vestover snøen ligger lengst. For to år siden ble det en del kryssing av vintermoro (les snø) idette området. Mellom Litlos og Hårteigen minket snøen, etter Hårteigen var det bart. Dette var ca 20.juli og noe sein smelting. Du kan jo følge med på senorge.no når det gjelder snømengde. Uansett er det en veldig flott tur du har lagt opp til. Lykke til!
 6. Hei. Du kan jo ta kontakt med Jørn Jensen i Lillestrøm tlf 64841010. Håndsydde støvler og skikkelig kvalitet. Ikkje avskrekkende pris heller. Støvlene heter Jørnkængan. Lykke til!
 7. Enig med Tor-Kjell ang. Varg Isogaisa, men vil gjerne tilføye at Isogaisa er for smal lest. Varg Rastegaisa er beregnet på de av oss som er litt bredere over fotbladet. Er også, etter min mening, en fordel at støvlene er uten membran. GoreTex og andre membraner kan gjøre klimaet i støvlene varmt og klamt sommerstid. Jeg har nå begynt på par nr. 2 Rastegaisa (brukes hardt) og er godt fornøyd. Varg må kjøpes store i størrelse, de utvider seg ikke særlig på grunn av gummikalosjeringen. Vil gjerne nevne at Vertikal som får disse støvlene produsert yter veldig god service.
 8. Hei Fjellfant. Kjøpte Rastegaisa gjennom Platou. Bestilte to par etter avtale med Vertikal, og butkken sendte det ene paret i retur uten kostnad for meg. Tross alt ikkje så mange som fører slike støvler. Forøvrig er eg veldig godt fornøyd med Varg/Vertikal. Bruker Varg Morgedal når det er kvitt ute. Kan være enig i at støvlene er stive, føles som slalåmstøvler når dei er nye. Etter min mening er Rastegaisa fottøy som fungerer i vått og steinete vestlandsterreng. I flatere og tørrere terreng hadde eg vel kanskje brukt støvler som ikkje var så tunge.
 9. takker for gode svar. ser fram te turen!
 10. Hei. Lurer på å gå fra turtagrø via fannaråk-skogadalsbø-ingjerdbu-vetti til øvre årdal. _Er det realistisk å gå denne turen på tre dager inkl reise fra ø.årdal til turtagrø? Er ikkje redd lange dagar, men er litt usikker på tidsbruken over fannaråk. Me er to karar på 40&65 i normalt(ka nå det er...)god form.
 11. Har sjøl norrøna pakkrammesekk 120L. Stor men utrolig god sekk. Hoftebeltet er bevegelig og følger godt, ikkje gnaging. Gode justeringsmuligheter og polstringer. Anbefales!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.