Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjell Lundemo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kjell Lundemo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg hadde en fantastisk tur i Rondane 15 juni. Kjørte inn til Dørålseter lørdag kveld. Sto opp kl 0400 og startet og gikk ca 0430. Hadde ambisjoner om toppbestigning, men var forberedt på å snu. Gikk sti inn til Neverbutjønna, Høgronden og Midtronden ble etterhvert besteget. Fra Midtronden gikk jeg ned om Langglupdalen-Bergdalen-Dørålseter. Turen gikk mye bedre en forventet, selv om det var noe snø fra 1700m og oppover.
  2. Noen som kan anbefale et telt med to innganger. Har sett litt på spitsbergen camp, noen som har erfaring med dette teltet.
  3. Noen som kan annbefale en sekk til Norske fjell 80-100l
  4. Har tenkt meg en tur på Bruri i påsken. Er det en fin skitopp. Noen som har vært der?
  5. Hei Veien innover Tundradalen er ikke brøytet om vinteren. Om du skal på Hestalshøgda vil jeg absolutt anbefale deg å gå om Skjellom så lenge det er skiføre. Må muligens gå på føttene opp skog-grensa til Skjellom. Men er ellers en nydelig dagstur.
  6. Er det noen som har erfaring med å sy goretex klær selv? Jeg har noen tanker og ideer om hvordan min neste goretexjakke skal være. Men jeg vet ikke om jeg tar sjansen. Er det noen som har erfaring og tips hvordan det er å sy. Og eventuelt hvor kan jeg få tak i stoff?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.