Gå til innhold
 • Bli medlem

Hermann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. I en tidligere diskusjons tråd om nettopp disse to sekkene så er det mulig å tilpasse svaien i aluminums rammen sånn at du kan tilpasse den etter ditt ønske. Vil dette da påvirke Aragons "bærevne", eller er det mer et spørsmål om hvor solide diverse reimer er osv. [Hidden Content] Vil forøvrig takke for gode tips så langt, har ikke fått sett/prøvd Bora sekken enda, men utifra det jeg har lest på andre tråder virker den som en meget solid sekk. Men for min del, hvis vi ser bort ifra vekt problematikken, så virker det som at Aragon har en del mer fleksible og bedre løs
 2. Det er veldig overaskende , Ettersom sportsnett reklamerer med at denne sekken er beregnet for "tung bør og lange turer". Men tusen takk for inspillet. Vet du forøvrig hva problemet var, var det ting som revnet eventuelt røk. Ikke noe du nødvendigvis vil oppleve på fjellet eller i skogen.
 3. Heisann Har i lengre tid vurdert å gå til anskaffelse av en ordentlig tursekk, og vurdere veldig sterkt Osprey Aragon. Har sett at det er en del tråder rundt denne sekken på forumet, men savner en litt mer detaljert erfarings beskrivelse. Er for eksempel litt "bekymret" med hensyn til pakking av sekken, hvor oppbevarer eventuelle brukere drivstoff/brenner etc., har vanligvis fortrukket å hatt drivstoff/brenner i sidelommene. Hva slags lukke mekanisme er det for ytterommet bak på sekken og hvordan fungere denne mekanismen i regnvær? Håper noen vil dele sine erfaringer rundt
 4. Heisann Har heller ikke noe tips angående rute, men kan dele noen erfaring da min kjæreste også foretrekker asfalten, og en tur er synonymt med en tur på den næremeste kafeen. Men etter iherdig overtalelse og smisking, og et par små turer i marka (nordmarka), greide jeg endlig å overtale henne til en 3 dagers tur ute i påsken. Og vi skulle overnatte ute i gapahuk, noe som krevde en hel del ekstra overtalse. Jeg følgte mange av de rådene som er blitt gitt i denne stråden, dvs jeg bar tungt hun bar lett, videre ble turen planlagt sånn at vi ikke måtte gå så langt, veldig korte da
 5. Jeg har alltid med meg det følgende: Samekniv, ingen ting slår same kniven duck tape, ingen ting som ikke lar seg reparere med litt duck tape fyrstikker Mobil telefonen får som oftes være med på tur men befinner seg avslått i sekken, skjønner ikke de som på død og liv skal være tilgjengelig når de er på tur. Poenget er jo, iallefall for min del å komme seg vekk fra sivilisajonen og alt mase som følger med.
 6. sjekket nettopp ut tog tider, virket på meg som det kun går tog til stryken i helgene og på mandager. Men det virket som det gikk buss hver dag. Så jeg tror vi satser på bussen. Leste foresten turrapporten, og de fine bildene, virket som dere hadde en fin tur. Takk førvrig for tipsene
 7. Takk for tipset om sørkedalen panda, var der på søndag og hadde en helt nydelig dag. Snøforholda var som du beskrev så treffende, Kongleføre, med masse dritt i løypa, men alt i alt så ble den første vinterturen i Nordmarka super. Faktisk så bra at jeg endelig greide å overtale min samboer til å dra på gapahuk tur i nordmarka i forbindelse med påsk. Noe som jeg forøvrig har jobbbet med en stund . Så lurte derfor på om det er noen som har noen gode tips til hvor vi bør dra, må forøvrig være i forbindelse med kollektiv trafikk da vi ikke har bil.
 8. Takk for tipsene. Så konklusjonen er å komme seg langt nord i marka. Panda du får ha en fin tur idag, så håper jeg du gir en liten tilbake melding på hvordan føre var.
 9. Heisann Har nettopp kjøpt meg nye ski, og har derfor veldig lyst til å prøve dem i helgen. Er det noen som vet hvordan forholda er i nordmarka. Vet at jeg kan gå på skiforeningen sin hjemmeside. Men jeg synes ikke den er så veldig informative. Hilsen vestlending i Oslo.
 10. HEHE, Sjekket nettopp ut filemene som var lagt ut på youtube, rett og slett genialt. Gleder meg til å se mer av dine turer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.