Gå til innhold

snowmans30v

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

snowmans30v vant dagen sist 4. februar

snowmans30v hadde mest likt innhold!

Om snowmans30v

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Orkdal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. He he.... passerer nok Skallstuggu ja. Hadde egentlig tenkt å dra over Hårskallen, men føret er for dårlig. Har vært en dårlig treningsvinter for hundene så langt, så jeg tar ingen sjanser! Men blir fint å runde skallen fra Skallstuggusia og!!
 2. Tipper første leir blir rundt Kråksjøen. Dårlig føre utafor oppkjørt løype! Men kommer til å passere Vera om ikke alt for lenge og! Passere nok Skjækerdalen langt oppe!
 3. Hei folkens. Takk for fine kommentarer. Var litt spent på om dere kom til å like kortfilmen! Prøver å formidle litt av den frihetsfølesen naturen gir meg, og målet med filminga er egentlig å prøve å inspirere sånn at flere kommer seg ut!! Må forresten få frem at det er min gode venn og støttespiller Ole Grotbæk Heggen som står for klippinga og sammenstillinga av filmene! Så..... hva er planen og hvordan får jeg det til å gå rundt?? Planen er egentlig veldig enkel. Jeg har som mål å bruke 1000 dager på å bevege meg rolig nordover mot Nordland, Troms, Finnmark og tilslutt Enare i Finland. Jeg ønsker å ha god tid sånn at jeg kan nyte og tilbringe tid i de områdene jeg passerer. Jakte, fiske, vandre, nyte!! Jeg har brukt 76 dager på å komme meg fra Gutulia til Levanger der jeg har ligget i ro fram til nå! Et rolig tempo som dere skjønner. Å ha en sikker plan for økonomien på en sånn tur er helt umulig såfremt du ikke har vunnet i lotto eller har en rik snill tante😂 Jeg har ingen av delene. Nå lever jeg på oppsparte midler og på salg av eiendeler. Samtidig har jeg kvittet meg med så å si alt jeg eier sånn at faste utgifter holdes på et minimum! Men til slutt er jeg selvfølgelig avhengig av få noen kroner inn. Det jeg håper på da er at jeg har skapt et prosjekt som kan være interessant for sponsorer eller eventuelt TV. Så langt ser det lovende ut! Uansett så har jeg bare et mål i livet og det er å tilbringe så mye tid som mulig ute. Leve enkelt. Meg og hundene!!! Bengt-Are Barstad, Bare Friluftsliv PS: I skrivende stund er jeg påtur til å forlate skogsleiren min ved Tomtvatnet! Det har vært en unik tid her, men nå er tiden inne til å komme seg videre!! Det er lenge til jeg er tilbake!
 4. Drømmen om å leve ute ble til på en liten, idyllisk morenehaug midt i hjertet av Femundsmarka. Året var 1994 og jeg var på min første lengre tur. Jeg hadde nettopp fått min livs største ørret og levde et enkelt turliv. På denne turen utviklet jeg en dyp og ekte kjærlighet til naturen, og jeg forsto at dette var ekte lykke! Nå er det bare noen dager til jeg og hundene forlater skogsleiren vår og tar fatt på turen videre nordover. I den forbindelse ønsker jeg å dele noen tanker omkring prosjektet ‘1000 dager ute’. Det er ikke fritt for at jeg feller noen gledestårer innimellom. Endelig lever jeg drømmen.
 5. Målet med turen er egentlig bare å være ute og nyte de områdene jeg passerer. Fiske, jakte osv. Brukte 75 dager fra Gutulia til Tomtvatnet ved Levanger hvor jeg ligger nå! Kommer til å bruke tid i Lierne, Lomsdalen Visten, nordlandskysten osv. Men målet er omsider Enare i Finland. Og med fire ivrige huskyer blir det endel slit uansett😂😂 kommer nok aldri til å gå gjennom femumdsmarkas ur med fire unghuskyer igjen😂😂😂
 6. He he.... må ned å proviantere innimellom ja. Men ellers så er det sammenhengende 1000 dager ute ja!
 7. He he...... ja du må følge med å se!! Og noen pensjonstilværelse er det nok heller ikke. Må ha litt penger inn omsider også, og hvordan det skal gå til får vi se på! Men ellers så har turen vært en eneste stor opptir sålangt! Her er forresten introen til turen, hvis du ikke har sett den før! IMG_4001.mp4
 8. Stemmer det! Har allerede vært ute i over 170 dager!! Skal snart bevege meg videre nordover, håper sakte men sikkert å ende opp i Enare i Finnland!
 9. Har profilen BareFriluftsliv på instagram. Her ligger mange snutter fra turen min som startet sør for Gutulia 6. juli! Ligger ved Levanger nå. Skal være ute i 1000 dager så det kommer mye fra meg!!
 10. Supert. Takk for svar. Skal vært ut i tre uker så da blir det bra underveis! MVH Bengt Are
 11. Hei. Er det noen som vet hvordan snøsmeltinga i Børgefjell har vært i sommer. Skal inn dit om 12 dager. MVH Bengt Are
 12. Har du forsatt Jetboil til salgs? 

  1. snowmans30v

   snowmans30v

   jepp. det har jeg

    

 13. Hei, har du noen sporingsnummer på kniven du har sendt meg? Mvh Arnulf 

 14. Hei .blir det noen bytte av kniv eller  vil du ikke? Hilsen stålmann

  1. snowmans30v

   snowmans30v

   Hei. Beklager, men måtte på en liten tur. Blir bytte ja!!

 15. Hei ,da bytter jeg gjerne med deg. Er det standard med blankt blad du har ?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.