Jump to content

Norwegian_tarzan

Aktiv medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Norwegian_tarzan

 1. Langtur er veldig kjekt ja, men kjekt med turer på 3-4 dager og. Har du ruten du gikk?
 2. Den meg jeg google. Og packraft over vann er ganske kjedelig da det er veldig lite fremdrift i dem. Kjekt for fiske da. Men takk for svar.
 3. Er det noen som vet om noen bra elver å padle i og rundt Stavanger området? Helst noen med litt fart i. Har padlet fra Ålgård til Borestranden, samt Bjerkreimselven. Men ellers vet jeg ikke om så mange flere. Hadde satt pris på gode tips? Tusen takk.
 4. Jeg og en kompis har nettopp startet vår egen versjon av Monsen på villspor. Det er utrolig kult og noe jeg anbefaler flere å prøve. Da utfordrer vi hverandre hver vår gang, med ulike type løyper og utfordringer. Det er noe spennende med å ikke vite noe som helst før en legger ut på tur, og så tar alt som kommer på sparket. Det er veldig utfordrende, men enda mer givende. Har laget en liten video fra første turen vi hadde om noen har lyst å se? Og om noen har forslag til steder og utfordringer vi burde prøve så hadde jeg satt hjertelig pris på tilbakemeldinger.
 5. Hei. Jeg har padlet mye packraft, og på flatt vann kan du anta at du padler mellom 4-5 km/t, noe som er betraktelig mye saktere enn i en kano. Så, jeg tror det å leie en ally kano eller lignende vil være et bedre alternativ for dere alle sammen. Håper det blir en kul tur
 6. Jeg og en kompis gikk Norge på tvers i fjor sommer, en helt utrolig bra tur. 26 dager, 670 km. Vi både gikk og padlet packraft. Vi gikk da fra riksgrensen til Sverige, og kom ut med Hellesøy like nord for Bergen. Altså hvor Norge er på sitt bredeste. Det var en fantastisk tur som absolutt anbefales, så om noen ønsker råd eller tips så er det bare å spørre 😊😊😊 La ut en liten film fra turen på YouTube om noen ønsker å sjekke den ut.
 7. Var nettopp en fantastisk tur i Jotunheimen. Utrolig flott natur, og fortsatt et sted hvor en kan komme seg vekk og være alene i naturen. Jeg og en kompis valgte å gå Knutshøe, som er kjent som Besseggen's tøffe lillebror. En glimrende tur med fantastisk natur og utsikt i alle retninger. Lettgått tur med unntak av et par partier hvor en må bruke hendene, men dette er kun 2 steder som en lett passerer. Ellers er hele området rundt Knutsøe helt utrolig, og en trenger absolutt ikke bestige en kjent topp eller noe for å kose seg der. Vi så også en stor flokk med reinsdyr da vi var der. Tamrein da, men fortsatt veldig kjekt. Anbefaler alle å ta en tur til Jotunheimen, da jeg vil påstå at det er noe av det flotteste vi har av norsk natur.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy