Gå til innhold
  • Bli medlem

CJXplore

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

35 Neutral

Om CJXplore

Nylige profilbesøk

683 profilvisninger
  1. Tusen takk. Vekta på sekken varierte mellom sånn ca 14-18kg (uten vann og tom på mat) og som mest 37-38kg etter påfyll. For meg ble det også litt ekstra med hundemat når Varg (hunden)ikke klarte å bære det selv. Men det varierte litt i løpet av turen siden vi også pakket om noen ganger og byttet litt på utstyret. Feks brukte jeg hengekøye og tarp til å begynne med med byttet til telt etterhvert. Både jeg og Henrik sendte også hjem noen ting som vi ikke lengre brukte. Det skal sies at vi begge valgte i utgangspunktet å bruke det utstyr som vi hadde fremfor å investere i nye superlight produkter, vi hadde våre egne sovesystemer og kjøkkensystemer. Der kunne vi så klart spart en del vekt på å samkjøre, men vi liker begge å være uavhengige. Er jo også en sikkerhet i å ha dobbelt opp av enkelte ting. Vi startet 1.mai.
  2. Gode tips Det lave lydnivået oppdaget jeg først etter at jeg publisert, blir fikset til neste episode. Skal prøve ut litt med baggrundslyd også. Takk!
  3. Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Planen er å legge ut en ny film annen hver uke
  4. I løpet av dette sommerhalvåret var vi ute på en ekspedisjon langs den svenske landegrensen, et eventyr som samsvarte med Sveriges feiring av 500 år som selvstendig nasjon. Vi startet ved Idefjorden i sør, vandret langs den norske grensen opp til Treriksrøysa, og derfra bar det sørover i packraft langs den finske grensen på elven ned til Haparanda og Bottenviken. På reisen utforsket vi ikke bare de fysiske grensene, men også de historiske. Gjennom en serie YouTube-filmer har jeg forsøkt å veve sammen vårt eventyr med de historiske hendelsene fra grenseområdene. Det er ingen glamorøs reise, bare en ærlig skildring av vår ekspedisjon, der vi lot historien lede våre steg og padletak. Ingen overdrevne effekter eller heftige actionsekvenser, bare ekte øyeblikk fra reisen "Helt på Gränsen." Jepp, jeg snakker svensk, men min kamerat på turen snakker norsk Se premieren og bli med oss på vår reise gjennom tid og kultur! Link:
  5. Takk. Ja, det er et utrolig flott og spennende område
  6. Del 2 er ute på youtube nå. Kommer flere etterhvert
  7. Hei! I somres gjorde jeg et forsøk på å alene padle kajakk hele Klarälven fra kilden i Rogen til elvemunningen i Vänern. Det ble en hendelsesrik padletur og jeg har nå satt sammen noen youtube-filmer fra turen. Ta gjerne en titt Expedition Klarälven
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.