Gå til innhold
  • Bli medlem

finfyr

Aktiv medlem
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

finfyr vant dagen sist 23. august 2014

finfyr hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

78 Good

Om finfyr

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Nordmøre

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kjapp oppdatering. Buksen kom hos posten i dag. Ikke noe ekstra gebyr, toll eller noe som helst. Litt over 2500,- for den buksen fra Fjellreven er ganske mye rimeligere enn noen annen plass jeg har sett. Varuste kan derfor anbefales (i hvert fall om du bor i Longyearbyen).
  2. Ikke veldig dumt. De har min størrelse, men ikke til kona
  3. Fjällräven Polar Bib er den jeg ser etter... Ikke lett å finne noen plass, i riktig størrelse. Og som sender til Svalbard.... Lurer på om jeg skal ta sjansen og se hva som skjer når de skal frakte fra Finland til Svalbard. Og ja, jeg må vel bare regne med å måtte betale ganske mye mer enn de skal ha i nettbutikken.
  4. Ja, forstår det kan bli litt ekstra. Saken er at jeg bor på Svalbard, og da skal jeg strengt talt ikke betale noe moms. Spørs jo bare da hvordan det blir med posten og toll osv... Håper noen har erfaring med butikken som de kan dele
  5. Hei. Er på utkikk etter en Fjellrevenbukse, som visstnok er vanskelig å få tak i. Ser at de har på www.varuste.net og lurer på om noen har erfaring med bestilling fra den nettbutikken i Finland? De sender uten moms og skriver at det mottaker sitt ansvar å ordne med avgifter osv... (Beklager om det er i feil kategori/plass i forumet)
  6. Gammel tråd, men henger kanonene deres enda? Hvordan har dere hengt de opp? Vurderer å henge opp min kano selv, men er usikker på hvordan....
  7. 1055 dager siden sist aktivitet i tråden. Teltet er fortsatt i bruk av oss og vi er godt fornøyd. Lå fire personer i det i natt, på over 1100 moh. Lite vind, så det fungerte godt. Ser prisen har kommet opp over 10 000kr, tviler på at vi ville betalt så mye.
  8. Byggern har samme sag på tilbud, 98kr.
  9. Flere tips mottas med takk. Tenkte oss en tur med wigloen i løpet av neste uke. Vil innom viewpoint, så tar gjerne imot forslag til turer i området der. @Lee Sharpe, kanskje dere allerde har vært på tur og kan dele erfaringer?
  10. finfyr

    Wire til taubane

    Prosjektet er igang igjen, noen år etter! Har bestemt meg for å gå for statisk tau, og ble anbefalt i et hytteblad (!) å stramme opp tauet gjennom en tauklemme for å klare å holde det stramt nok. Det er 20% på tauklemmer på fjellsport, og lurer på om jeg kan bruke Petzl Basic Tauklemme til taubanen? Vurderer også å bestille tau med det samme, og da er det vel bare spørsmål om hvor lang en tar seg råd til å kjøpe...,
  11. Var ikke noen trådpose til bardunene da jeg kjøpte mitt for noen år siden, så det er i tilfelle noe nytt de har begynt med. Her stapper vi også bare teltet i bagen, og legger stenger osv. på toppen når det er ferdig stappet. Altfor lenge siden sist tur, på tide å komme seg på tur igjen!
  12. Kan ikke se for meg at det har noen betydning. En kan vel justere kitet ulikt på hver "side"?
  13. Vi bestilte egne poser til barna fra Isbjørn. Litt mindre enn voksenposer, men fremdeles så store at de har de i mange mange år fremover. Store og tunge, men veldig varme
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.