Gå til innhold
  • Bli medlem

kaldevass

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kaldevass

  1. Takk, hadde ikke tenkt at dem hadde en FB page engang, mer godt info det. Glen
  2. Er det noen som har vært på Litløs de siste dagene som kan forteller om snø forhold i fjellet ?
  3. Bruker frikart på en Montana 680, og Garmin sin topo på en 62S. Har måtte bytte til storre skjerm grunnet alde, men er stor fornøyd med frikart kontra Garmin. Bruker også frikart inne i base camp.
  4. Fikk tips fra Youtube om å kokke potet litt første så tørke. Jeg har delt potet i små terning. kokt potet, drenert av vannet, blandet inn grønnsaks buljong, grøv most med potet mørsere så kjørt blanding i en blender, og blandet til en fin smoothie, så tørket dette. Ble litt potetmos nå den re hydreres. men vi har flere i husstand som har melk, egg, hvete intoleranse så ble ikke så mer pakke løsning her i huset. Hel egg pulver har jeg fått kjøpt fra Gautesfabrikk utsalg på Lagunen i Bergen. Kylling fikk jeg tips å koke i trykk koker først, så lager det som "pulled pork" dvs rive kjøtt i små tynn tråd, så tørker det. ble mindre gummiert en store kylling bite.
  5. Om turen er ikke langt eller brukes det sykkel / kano på tur har jeg med Handpresso pump. https://www.handpresso.com/en/handpresso-pump-black-16.html Den veie litt, men kvalitet er bra, og smaken er helt fantastisk. Passe min bruk hyppelig
  6. Har lettet etter tørrmelk i Bergens område. Global mat / food ved bystasjon har Nido, og Gautes fabrikkutsalg ved Lagunen (under clas olsen) har egen merk tørrmelk (finnes ikke på webpage). G
  7. Takk for det, dette glede vi oss til. Fint terreng, og håpe vi få like fint tur vær som du hadde i denne bilde.
  8. Har sett litt på høyde graf i Base camp og det se ut at det er mer stigning / ned stigining om man gå via Hadlarskard enn Hedlo til Stavli. Vi har med telt på tur så kan stoppe nå vi vil, tids messig er det nokså likt. Om det er en lettere terreng med oppakning, eller den andre har bedre utsikt må vurderes, kjekt å vare på tur, men trenger ikke slittes ut unødvendig om du forstår meg rett. Om det er mye myr / vanskelig elv kryssning osv må tæs i betrakning. Jeg ser at DNT gå via Hadlarskard på sin turer, men sikkert grunnet at Hedlo er privat eid. 2 voksne og 2 ungdom skal på tur.
  9. Er det noen som vet om det er bedre å gå til Hedlo eller Hadlarskard fra Sandhaug, skal videre til Stavli ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.