Gå til innhold
 • Bli medlem

oyvindrk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Heisann - Er det noen som vet om det er fine snøforhold for toppturer til feks. Rasletind og toppene videre bakover, evt. Tjørnsholstind/Høgdebrotet? Takknemlig for innspill Vh Øyvind Kofstad
 2. På fjellovergangen rett forbi Trollstigen der, er det fortsatt mulig å gå flere av toppene på begge sider av veien. Bl.a. Breitind rett ved siden av Trollveggen, men der er det ganske bratt siste kneika før selve det flate toppartiet. På andre siden av vegen derimot er det også flere topper som fortsatt holder.
 3. lurer på akkurat det samme... men det fins web-kameraer som er satt ut på toppen av flya ( er vel på vandrerhjemmet?), og som legger ut daglig bilde på nett. [Hidden Content] er vel linken..
 4. hi! there are updated pictures day to day, camera, that catches beseggen from distance. look at [Hidden Content], and besseggen!
 5. Artig tur å lese om. Jeg lurte på om du kunne si noe om snøforholdene generelt - er det ennå mulig å gå feks kalvohøgda fra flya? Hilsen Øyvind
 6. Skjønner det er flere veier å gå til denne toppen. Selv gikk man nå korteste vei - nemlig fra Dalsætra (tar av hovedvegen og kjører et lite stykke oppover og parkerer rett før en sånn bomstasjon som er der). Derfra går det fin sti opp som er ypperlig merket i begynnelsen. Man tror hele tiden man ser toppen, men den er noe lengre bak! En detalj ndg utsikten: Utrolig med det ene skaret der blant de nest bakerste fjellene - gjennom her ser man liksom rett inn i hjertet av Jotunheimen med bl. a . Semmeltind.
 7. En kort høsttur den 1/11 -07 i klart og svært friskt høstvær. "Ruten" som denne lokale toppen heter har et fantastisk utsyn der den ligger på østsida av Espedalen, "Esdaln" som man sier, som er i videre nord for Vestre Gausdal. Blir nok en tur tilbake i løpet av framtida!
 8. Ja det var en god del stier oppi der! Stier, nesten som gamle gjengrodde veger. Ikke lange biten når man går (delvis sykler!) opp østfra blir det vel fra skogsveien der ved Myllavannet. Gikk greit å finne veien opp. Men muligheter for å rote litt pga enkelte større stikryss! Og for en som gjerne skulle ha vært og gått i Heimen, hjelper det jo på litt å kunne se den...
 9. Utsikt vestover fra Lamannshaugen. En kjent og høy struktur rager til værs i det fjerne.
 10. En rå og fuktig onsdag 24.10 gikk turen fra Grua togstasjon langs Gjøvikbanen med sykkel, en turkamerat og jeg. På veien skulle vi innom Lamannshaugen, før vi etter det skulle sykle gjennom Nord-marka tilbake til Oslo. Og for et utsyn som skulle vente på oss oppe på Lamannshaugen, litt over 700 moh. På veien opp trodde vi det holdt på å letne og klarne opp, men så var det bare det at vi skar gjennom det lave skylaget og kom over det. Fantastisk utsyn fra denne lokale toppen. Skyteppet som lå foran oss var utrolig å se ned på.Geografien gjør at man ser mye og langt. Hadeland ligger vel rett ned
 11. Fikk ikke gått tur i heimen denne helga..... måtte nøye meg med tur til Lamannshaugen i Nord-marka Nord - der sikten fredag 28. var formidabel - så både tjørnholstind, knutholstind, samt massivet rundt rasletind og sikkert noen leirungskamper kanskje skarvflytinder også - meget klart - hvitt og klart i det fjerne. Misunner de som var ute og gikk denne dagen!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.