Gå til innhold
 • Bli medlem

Ace

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ace

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Osprey Variant 52 (evt. 37) er en god sekk! Skal oppfylle alle kriteriene, men usikker på om man kan feste snøbrett på den.
 2. Er det noen som kan anbefale noen vårskiturer på Sunnmøre for en med randoneeski? Ser helst at det er turer som ikke er særlig skredutsatt. Kjempefint om noen vet noe om hvor det ligger snø også! Takker på forhånd for alle svar!
 3. [Hidden Content] Her har de noen skipakker med dynafit!
 4. Ace

  Skredutstyr

  Takk for svar! Det jeg ser på Ortovox 3+ er at den er lett og har svært få knapper, og virker enkel i bruk. (men dette kan jeg vel ikke si noe om før jeg faktisk har prøvd den selv... ) Noen som har erfaringer med denne?
 5. Ace

  Skredutstyr

  Hei! Jeg har nettopp begynt med toppturer, og vil veldig gjerne gå til innkjøp av søker, stang og spade snarest mulig! Er det noen som har noen skredsøkere/skredpakker å anbefale? Har sett litt på Ortovox D3, er denne en OK søker? Evt. denne pakken her: [Hidden Content] Takker for alle svar!
 6. Platou har i morgen 50% på Norrønas sommerkolleksjon: "Sommerens sprekeste kolleksjon til halvpris. I morgen torsdag får du Norrønas sommerkolleksjon til - 50 %. Dette vet vi vil glede mange. Salget starter kl 10." [Hidden Content]
 7. Takk for svar, skal sjekke de ut!
 8. Jeg er på jakt etter en sekk som jeg kan bruke til klatring og topptur. Ser for meg noe mellom 40 og 50 liter. Har sett på Osprey variant, men jeg er usikker på hva som passer best til mitt bruk av 37 og 52. Dersom du har erfaringer, anbefalinger eller råd, kom med det! - Per
 9. Ligner ikke den knuten veldig på dobbelt pålestikk?!?
 10. En skallbukse som funker til ski og klatring er uten tvil Norrønas Trollveggen. Brukt den ett år nå, og funker fett! Eneste minuset er at den er litt trang på enden av bena (mtp. alpintski) Bruker i tillegg denne her: [Hidden Content] Kjempefornøyd med den og, brukest til alt fra spaserturer til inne og utendørs klatring.
 11. Ace

  Molladalen

  Takk, skal prøve!
 12. Er den grei som en helårspose? Skal ikke på ekspedisjon...
 13. Hei! Er det noen som har erfaringer med denne? [Hidden Content] Er den verdt pengene? Ace
 14. Ace

  Molladalen

  Takk for svar!
 15. Ace

  Molladalen

  Hei! Jeg skal på en tur i Molladalen i sommer og lurer på om noen har noe tips angående rute og utstyr? Skulle gjerne visst mer om ruta som går gjennom renna, og bladet. Noe spesiellt jeg trenger av sikringsmidler, noe jeg bør passe på, ol? Og noe jeg kan gjøre for å få sekken lettere? Per
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.