Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellgeitafraskagerak

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om fjellgeitafraskagerak

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! Planen er denne ruta her: [Hidden Content] ! Så for meg gamasjer gjennom Bjøråskaret. Men er villig til å endre litt på ruta, men starter å gå fra Bårdsgarden og skal gå gjennom Innerdalen tilbale til Bårdsgarden da bilen blir parkert der. Vet ikke om du har noen innspill/tanker på den ruta jeg linket til her mtp på snø. Kan vel nevne at jeg skal telte så kommer til å ha litt oppakning på ryggen også.
  2. Hallo! Noen her inne som har gjennomført denne turen i år eller vet om den er gjennomførbar til fots nå? Planen er å gå den neste mandag - onsdag, har fulgt med på snøkart og webkamera, men er litt usikker på mengden snø som ligger mellom Innerdalen og Kårvatn.
  3. Har kikket litt på disse to turene her for å gå i mai: [Hidden Content] [Hidden Content] Men aldri vært noen av stedene så er litt spent på snøforholdene. Er det noen her inne som har noen tanker/erfaringer når det kommer til snømengde i mai? Ser for meg at turen i Jotunheimen utgår pga. snø, men vet ikke hvordan det er i Trollheimen. Er også åpen for tips om evt. andre lignende turer som lar seg gjennomføre på 3/4 dager i mai!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.