Gå til innhold
 • Bli medlem

gjerv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ikke mange tråder om kjøp av truger, så innspill er nyttig. Skal kjøpe truger til hele familien for turen fra parkeringsplassen og opp til hytta. I Røldalsområdet er det mye snø som kjent, og to voksne og to barn skal gå med sekker opp til hytta. For ungene 9 og 12 år er det viktig at de er lett å få på, for oss to voksne er det nok bæreevnen som er det viktigste. Hvilke truger kan anbefales?
 2. Masse ski med 40% avslag på Sport 1Madla i Stavanger. Kjøpte selv et par Völkl Kuro med BD 01 bindinger.
 3. Så lenge veien over suleskard er åpen så er Øyuvsbu et suverent alternativ for de minste. Selvbetj, 30 min fra veien, mye fisk, båt i vannet og ikke mye besøkt. Sjekk med KOT ift restriksjoner knyttet til jakt i området.
 4. Vi har en Osprey Ace 48 til en elleve åring, som vi har hatt de siste tre årene. Du kan regulere lengden på ryggen på denne sekken, og det gjør den til å vokse med. 48 liter er mer enn nok til speiderturer på flere dager, og den er ikke så stor at han kan pakke masse tull i sekken for fjellturer. Mulig den også kommer i andre volum. Sekken har flere gode lommer og praktiske løsninger, som er gode for ungene. Sekkens konstruksjon og materialer virker gode. En sekk som jeg kan anbefale til både fjellturer og speiderturer, som er vår bruk. Sportsnett hadde denne sekken, men er uts
 5. Hei, tenkte å sette ut kanoene ved Ivlungsvannene ved Suleskarveien og padle sørover. Er det mulig å padle sørover til Sandvatnet på 880 moh og så mot Gaukhei. Hadde håpet å slippe bæringen ned til Øuvsby. Alternativet er å starte ved Håhellervatnet og så til Sandvatnet. Erfaringer mottas med takk.
 6. Har hatt disse gamasjene i et par år, og er veldig fornøyd. De holder tett både sommer og vinter. Borrelåsen er meget solid og tett.
 7. Jeg er på jakt etter turforslag for helge tur i telt på ski. Utgangspunktet er stavanger, og sirdalen mot taumevatn ligger inne allerede, så det er ikke de tipsene jeg søker. Turen er med to gutter (10 og 7) og den må være på ski og under tregrensa, slik at vi kan finne ved til et godt vinterbål. aktuelt allerede fra romjul og utover sesongen. Området som er aktuelt er Ryfylke, fra tonstad og østover mot setesdalen og event haugalandet hvis det er snø i høyden. Tips mottas med takk.
 8. Vi er tre kolleger som har kjøpt jakker på Ebay, og alle er veldig fornøyde. Jeg har tidligere skrevet på forumet at sportsartikler ikke fortolles i motsetning til klær, og dette går gjennom som sportsartikler. du skal dermed ikke betale toll. god fornøyelse!
 9. Kjøpte min på rei.com for noen år siden, men kan ikke finne den nå, hverken der eller på nalgene sine sider.
 10. Jeg tar med kaffepresse til nalgene flaska for å lage god kaffe på tur. I tillegg til at det blir god kaffe, så blir erfarne turfolk og speiderledere mektig imponert over kaffe uten grut.
 11. Her er det mange muligheter for flotte turer. Selv kjørte vi inn i Grytdalen på veien mellom sirdal og lysebotnpå en av våre første turer. Der er det en spesiell fin leirplass på venstre side hvor veien krysser elva sira. flott leirplass, turmuligheter inn til Kjerag for en lang tur, eller en kort tur til turisthytta børsteinen. langs veien fra gullingen inn mot sandsa og videre mot øvre moen er det noen fine leirplasser, som ikke ligger langt fra veien. her er det mulighet for dagsturer til sandsa og ikke minst stranddalen. vi har selv overnattet i telt i området og gått til stranddalen
 12. gjerv

  Pulsklokke

  Jeg har nå en POlar RS400, og er veldig fornøyd med den. Tidligere har jeg hatt enkle clas ohslon modeller, som også var greie til sitt bruk. Den største forskjellen og nytten er å kunne holde lett kontroll med treningen, og lage et treningsprogram på pcen. Det har gitt meg ekstra glede med planleggingen og fremgang i treningen. Programvaren på pc'en gjør det lett å lage forskjellige typer økter, og da særlig intervalløkter, som kan tilpasses veldig. Kjøpte klokka her i norge, men kjøpte skomåler på tur i usa. har ikke sjekket distansen ift gps lengde, men kalibrerte den på en 400
 13. Jeg må kjøpe meg nytt superundertøy til trening på vinteren. Her på Vestlandet blir det jo ikke så kaldt så jeg er ikke interessert i de varmeste superundertøy variantene. Jeg så at bladet Birkebeiner hadde Odlo som testvinner, men det er kanskje ikke så rart når Birkebeineren har Sport1 som sponsor, og Odlo kun selges hos Sport1. Derfor ble jeg skeptisk til den testen. Jeg har ikke funnet andre tester. Har ikke funnet noen tråder om superundertøy, så jeg er interessert i erfaringer og tips på superundertøy, syntetisk og ikke ull, som kan brukes i den midle vinteren på vestlandet.
 14. Etter ei kald helg på fjellet, så skal jeg gå til innkjøp av nytt fottøy. Enten fotposer fra Magasinet: [Hidden Content], eller vintersko av typen for kalde netter i kanada: [Hidden Content] To helt forskjellige konsept, men skal bruke de til leking med ungene i bakken og til leiren på telttur. Noen som har erfaringen enten med fotposene eller Baffin skolene
 15. Not familiar with dry-trooling, however Stavanger and Rogaland is great for climbing. Have a look at www.brv.no. You will find the Rogaland climbing guide at specialized shops in the region, like "Ut i naturen" andPlatou at Madla and Sandnes.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.