Gå til innhold

banana

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vi lurer på hvor det er lett å komme til med bil, og slå opp telt. Et par hundre meters gange går greitt. Sjekket ut Gopledal i dag, men ikke så egnet når man har barn man må fotfølge (pga. vannet). Da jeg var liten teltet vi bl.a. på Trettnes, men jeg vet ikke om et går lenger (har bodd borte fra byen altfor lenge). Noen som har noen forslag?
 2. banana

  Eit år villmarka

  Men når går dette programmet? Jeg leter og leter hos NRK men finner ingenting.
 3. banana

  Barn og mer friluftsliv

  Nå er det høst og korte dager. Tempen ned mo null om natta. Hvordan kan man få noe mer ut av friluftsinteressen når man er mor og far og barn på 3 og 7 år? Å ligge ut i telt nå blir vel kjedelig selv om været er brukbart, hva fordriver man tiden med i mørket? Forslag til aktiviteter for å øke andelen tid ut i marka og fjellet med ungene, slik at de blir bitt av basillen? (Burde det vært et eget underforum om familieturer?)
 4. banana

  Tips til tur i Rogaland

  Jeg kjenner til alle disse stedene, men tanken var denne helga, og da er det meste dekket av snø enda. Men kanskje ikke Brekko? Hvordan er det med Madland på disse tider, tro?
 5. ... med unger og telt. Vi vil på en én natts lavotur. Pga. to små barn og redusert bæreevne ønsker vi å kjøre til et sted hvor vi kan slå opp lavvoen ved bilen. Det må være et sted som føles som fri natur, og det bør helst være en liten turmulighet e.l. Røssdalen hadde vært flott hvis det var litt kortere å gå. Minste må bæres, og telt++ på én voksenrygg er ikke aktuelt. Har noen noen gode tips?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.