Gå til innhold

Storm_Eagle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Denne tråden burde vel festes som en sticky øverst på dette under forumet ettersom det er mange som lurer på akkurat dette? Men hva mener folk om spritbrenner i f.eks stormkjøkken eller i en solostove kvistbrenner i tider som nå med ekstra stor skogbrannfare? På fjellgrunn i god avstand til trær og evt. i nærheten av vann.
 2. Storm_Eagle

  Fra olje til voks

  Er det ikke dette "dry lube" skal gjøre? Bare at det vel også har noen tilsetninger som teflon (PTFE) for å bedre smøringen, også kan man spraye det på istedenfor å koke det inn. https://www.xxl.no/muc-off-pfte-dry-lube-400-ml-spray-kjedeolje/p/1114062_1_style
 3. Takker for svar. Vet ikke noe om korrekt kjedelinje, men jeg satte drevet på samme plassen som det midterste drevet satt før på den originale kranken så regner med at det er riktig. Den girer ihvertfall helt fint med den plasseringen. Jeg måtte dog sette drevet "feil vei" (med forsenkningen til mutterene inn mot kranken) og sette på noen skiver på andre siden av innfestingen på kranken fordi jeg brukte de originale "mutterene" som da ble for lange uten dette med bare et drev. Vet ikke om det har noe å si. Jeg har en "bashguard" i bestilling som da vil ta plassen hvor det største drevet før satt, og da kan jeg nok snu drevet riktig vei igjen og ta bort skivene til mutterene.
 4. Hei. Har byttet fra 3x9 gir til 1x11 gir på en gammel stisykkel jeg har, og har da gått for "narrow-wide" drev foran. Har også kjøpt inn en billig kjedefører, men er egentlig det nødvendig for å hindre at kjedet hopper av i de verste dumpene når man har narrow wide-drev foran og Shimano Deore SLX Derailleur med clutchen på bak som strammer kjedet? Med det gamle 3x9 giret så hoppet kjedet av foran ganske ofte i partiene med mye dumper. Et lite problem med kjedeføreren jeg har kjøpt inn er at den subber inni kjedet på sidene på det høyeste og laveste giret, også vet jeg ikke helt hvor høyt jeg skal justere den i forhold til vandring på bakdemperen.
 5. Er elsykler noe verre enn andre sykler? Er det fordi de sykler fra deg oppover bakken at de plager deg?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.