Gå til innhold

Jon Arild

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jon Arild

  Primus Omnilite med silencer

  Bytter du dyse når du går fra bensin til gass?
 2. Jon Arild

  Primus Omnilite med silencer

  Får jo lyst på den, når du beskriver den på den måten!🙂
 3. Jon Arild

  Primus Omnilite med silencer

  Takk for informativt innlegg! Så Omnilite ti, med Primus sin stillebrenner der cap'en er byttet ut med Berniedawg er din anbefaling. Hvorfor er den cap'en bedre en Primus sin?
 4. Jon Arild

  Primus Omnilite med silencer

  Ok, skjønner at dyseskift må til!🙂👍 Det er bare det at jeg ikke har trengt det til nå. Jeg har et Trangia stormkjøkken. Til det har jeg spritbrenneren, en gassbrenner og en multifuelbrenner(som jeg bare har brukt bensin på). Så har jeg en Optimus 111T, som jeg bruker parafin, eller bensin på. Så har jeg en Optimus Svea 123, som jo bruker bensin. Sist, men ikke minst har jeg en Coleman 533, som går på bensin. Ønsker meg Omnilite'en fordi den er lav, lett og kan ha silencer. Jeg liker designet, og at man kan finregulere effekten med justeringshendelen både på flaska og på brenneren. Den skal mest brukes på bensin, men ønsker å kunne ha muligheten for å kunne ha en gassboks i "backup".
 5. Jon Arild

  Primus Omnilite med silencer

  Eller jeg kan jo bare bruke den som en bensinbrenner med silencer. Da slipper jeg å tenke på dyseskift (av en eller merkelig grunn så kvier jeg meg for å skifte dyser..)
 6. Jon Arild

  Primus Omnilite med silencer

  Jeg tenkte på Primus sin egen silencer. Når man kjøper Omnilite ti, hvilken dyse er det da som er skrudd på? Så du har altså byttet ut "toppen/koppen med alle hullene" på silenceren med den fra Berniedawg? Og da bruker du gassdysa både på gass og bensin?
 7. Jon Arild

  Svea 123

  Fyrte opp min nye Svea på tur i Finnemarka i går. Fungerte som bare det, lett å tenne og med en koselig knatrelyd!😀
 8. Jeg vil kjøpe meg en Primus Omnilite med silencer. Liten, lett og med stillebrenner vil passe meg bra. Det jeg lurer på, er om jeg da kan skifte mellom bensin og gassboks, uten å skifte dyse?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.