Gå til innhold
 • Bli medlem

suprfort

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om suprfort

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Brent aske, faktisk. Er ikke aske per definisjon brent? 😉 Det finnes mye god kaffe, og jeg merker at jeg varierer gjennom året, og mellom anledninger. Nå er det lenge siden Zoega, og jeg har av alle ting fått sansen for te. Takk for tips om blanding!
 2. +1 Det er koseligere med bålkjel med kokekaffe og mose i tuten for å filtrere bort gruffen, men om smaken er det viktigste er det ingenting som slår Zoega Skånerost i Aeropress. Har prøvd mange forskjellige løsninger, og dette gir best kaffe for min smak.
 3. Så et Instagram-innlegg for litt siden der det stod noe om mat på tur, og hvor tørrmelk ble nevnt. Jeg spurte hvor instagrammeren fikk tak i tørrmelk, og fikk til svar at "alle litt større butikker med bra utvalg har det". Angrer på jeg ikke spurte akkurat hvor hun hadde kjøpt, for jeg har sjekka i ganske mange litt store butikker med bra utvalg, og ingen har. Prøvde en periode med den melketoppingen som brukes i kaffeautomater, men den var det så mye sukker i at det ble for søtt.
 4. Takk for innspill. Allak har også vært på lista, men det blir for tungt. Glemte å skrive det i det første innlegget, men dette teltet skal fungere på tur med sekk på ryggen hvor man skal gå et stykke.
 5. Unna ser litt lite ut. Om vi er to personer (mann + gutt på 11) med litt utstyr som skal lage mat i teltet ser jeg for meg at det blir litt knøbelt... Rogen har jeg også vurdert. Leste et par reviews som pirket på at vann samlet seg lett på taket og at teltet fanger mye vind, og lurer på om jeg slo det fra meg av den grunn.
 6. Beklager å lage enda en telt-tråd, men jeg skal prøve å være så konkret som mulig så vi slipper å diskutere så veldig mange alternativer. Har Helsport og Hilleberg fra før, og synes Hilleberg er noen knepp opp kvalitetsmessig. Da Helsport bestemte seg for å legge ned i Trondheim og flytte sørover ble valget enda enklere; det neste teltet blir Hilleberg. Men hvilket? Bruksområde: Vår-, sommer- og høstturer med ett barn. Ikke høyfjell, men litt åpne områder på fjellet blir det nok. For lokalkjente kan typisk bruk være Tovatna i Storlidalen, en eller annen plass inne i Jøldalen, elle
 7. Det er mulig dette tipset har kommet flere ganger allerede, men i så fall får jeg bare understreke det: Øv deg på å bruke utstyret du skal ha med! Sett opp teltet i vind, i mørket, med votter på. Er det mye vind kan det være krevende å få det opp, og første gangen man gjør dette bør ikke være midt på vidda. Fikle mye med det andre utstyret også, både inne i varmen og ute i kulda. Med og uten votter. Går du for bensinbrenner (anbefales; du har antakelig lite lyst til å sitte og riste på en iskald gassboks for å få nok fres til å smelte snø) må du lære deg å forvarme og fyre denne trygt. Klarer
 8. Lurer på om jeg har funnet en løsning på "problemet". Friele produserer "Cappuccino Topping" som brukes i kaffemaskiner, og den består så vidt jeg kan se av skummetmelkpulver og laktose. Det er kanskje samme som tørrmelk, det? Verdt et forsøk i hvert fall.
 9. Har vært i kontakt med Tine. De selger tørrmelk til storkjøkken, og minste volum er sekk på 25 kg. Men da kan man velge mellom lettmelkpulver, skummamelkpulver, helmelkpulver, fløtepulver osv. Men 25 kg er jo en del. Han jeg mailet med i Tine skulle sende saken videre til de som driver med produktutvikling, siden det kanskje er et marked for dette blant vanlige forbrukere også nå som Viking er ute av det.
 10. Så på matbox.no at de fortsatt fører Viking Tørrmelk. Bestilte 6 esker den 16. august, fikk ordrebekreftelse med det samme, men så ble det stille. Har purret på dem, uten å få svar. Gjetter på at matbox.no enten ikke har tørrmelk de heller. Men de kunne kostet på seg et svar når en kunde tar kontakt.
 11. Hjemme bruker jeg ofte linser og bønner som erstatning for kjøtt. På tur kan du kanskje prøve f.eks. røde linser i tillegg til kjøtt i en gryte? 100 gram røde linser (bruker de tørre, fra GoGreen), gir deg 24 gram protein. Et godt supplement dersom du ønsker å få i deg mer protein. Smaker godt gjør det også
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.