Gå til innhold
  • Bli medlem

Pippen

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Pippen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har MSR sin universal footprint til mitt Carbon Reflex. Det er godt mulig dette er en annen den den som følger med Elixir. I hvert fall så har jeg pleid å legge det slik at de grå hempene som holden snorene i hjørnene kommer på oppsiden. Den siden som da ligger nedover kjennes ut som kan være behandlet med en slags DWR. Kan derimot ikke huske at noen av sømmene på min er tapet.
  2. Det er gratis å parkere på Krossobanen. Busstilbudet fra Krosso til Rjukan er dessverre dårlig. Det går noen få busser i løpet av dagen, men dersom du kommer ned på feil tid kan det fort bli lang ventetid. Du kan sjekke rutetider på www.farte.no Når vi kom ned fra vidda for noen uker siden haiket vi til rutebilstasjonen slik at vi nådde bussen videre til Notodden.
  3. Jeg kjenner litt til de teltene fra MSR, og jeg vil nok anbefale Mutha Hubba over Elixir 3 til en som er 1.90. MSR har oppgitt samme liggelengde på de to (2.13 m), men på Mutha Hubba har du hode- og fotende mot for-teltene som gir deg rette vegger. Takhøyden er 1.12 m, så det burde holde. Selv er jeg 1.85 og syntes takhøyden var mer en nok. Mange liker riktignok ikke "amerikansk" oppsett der inner-teltet må settes opp først - spesielt mtp regnvær. Selv synes jeg dette ikke er et så stort problem som mange skal ha det til.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.