Gå til innhold
 • Bli medlem

Anja Dragvold

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anja Dragvold

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er en litt vel aktiv geocacher, så jeg velger å svare på denne selv om det er et par år siden. Grunnen til at mange cacher kun er for Premium-medlemmer er fordi cachene fort blir borte eller ødelagte hvis dem er for "alle". Mange prøver en eller to cacher, leser ikke hele beskrivelsen eller rett og slett skjønner ikke greia, og da blir man gjerne litt oppgitt etterhvert som man må erstatte cachene man legger ut. Veldig mange cacher er forseggjorte og gjerne ikke gratis å lage heller, så når man gang på gang må fikse dem velger man å gjøre dem tilgjengelig kun for Premiummedlemmer. Men det
 2. Jeg kjøpte meg en Lundhags V12 for et par måneder siden, men etter jeg kjøpte og prøvde Osprey sin Nova 33, så angrer jeg. Hvis bæresystemet på Atmos eller Aura eller i nærheten av det Nova er, så er det virkelig verdt å prøve! 7kg merkes ikke i Osprey sekken, mens i Lundhags-sekken trodde jeg at jeg var sterk med de samme 7 kg Jeg har latt flere i min krets få prøve sekken og alle setter opp et WOW-ansikt når de har kjent vekten på sekken og deretter tar den på ryggen!(Flere av dem har bestilt seg Osprey-sekk nå)
 3. Da tror jeg at det blir Minimo Påsesupe - here I come Tusen takk for hjelp
 4. XXL har både Zip, Joule, og Minimo. Er veldig i den der valgets kval-kategorien! Blir Zip liten og ustø? Det er som regel bare meg, men har et par turer planlagt sammen med ei venninne som ikke har primus og da er det denne som blir brukt. Joule blir kanskje vel stor på 2.5 liter, så da heller jeg vel mest mot Minimo (selv om Joulen faktisk er billigere enn Minimo på Fjellsport sine sider).. Blir ikke enig med meg selv!
 5. Så bra Men jeg lurte på om man kan bruke stekepanne og kasserolle fra andre enn Jetboil, på Jetboil-brenneren
 6. Supert! Jeg trodde det bare funka for å sette på Jetboil's egne panner
 7. Heisann! Jeg vurderer Jetboil da det virker som et enkelt system. Men det jeg lurte på er om noen har erfaringer med å bruke panner fra andre produsenter på disse? Har et sett fra biltema, kan jeg bruke stekepanna og kasserollen fra det settet på f.eks Jetboil Joule?
 8. Jeg har nå kjøpt 2 hengekøyer, en Ticket to the moon dobbelkøye, og en Lawson Blue Ridge hengekøye. Det er jo en av hver type, TTM er jo "vanlig" fasong på (banan) og Blue Ridge'n er flat. Men så sitter jeg og ser på Amok Draumr, har lyst på den også!! Er det noen som har prøvd de forskjellige og laget seg en mening? For min del så er det TTM'en som blir mest brukt, men det er jo bare blitt ettermiddagsturer så langt også.
 9. Geocaching er mitt fritids"problem" for å si det slik Der finnes mange flotte turer, både korte gåturer, lange dagsturer og kjempelange overnattingsturer Sitter nå og planlegger 3-4 forskjellige overnattingsturer i Østfold, Telemark og Aust-Agder. Da er det 2-5 dagers turer med gåing Det kjekke med geocaching er blant annet: Det krever ikke stort annet enn en telefon med GPS og en penn Det er over hele verden så du kan gjøre det uansett hvor du drar Når du drar bort kan du finne spesielle plasser som det ikke står noe om i turistbrosjyrene Det er stor
 10. Fikk soveposen i går og klarte ikke å vente med å prøve den Den var god og varm, det var bare et par plussgrader i tillegg til litt vind. Holdt meg varm på føttene med vanlige Ullvangsokker på kaldfotene Så jeg tror jeg blir fornøyd med denne!! Lukket ikke soveposen helt igjen, bare opp til hofta men selv da varmet den godt!
 11. Ja har bestilt damevarianten Får den i dag, så jeg skal teste den i hammocken i ettermiddag (Østfold), men planen er å ta den med hjem til nord i sommer. Ser for meg å campe meg hjem til Harstad i ferien! Store planer, får se om det blir noe av dem Hvis den ikke blir kokende varm så blir jeg å bruke den i sommer, men jeg har en billig Bergans-pose som er sommer-pose. Vintercamping har jeg ikke drevet så mye med, men mulighetene er jo der nå
 12. Interessant da jeg akkurat har bestilt MH Lamina Z Torch. Jeg er selv en frossenpinne av dimensjoner og sitter daglig på varmepledd på jobb så det er kjekt med erfaringer! Holder den greit på varmen ved føttene? Det er nemlig der jeg blir så kald at det gjør vondt..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.