Gå til innhold
 • Bli medlem

Stanp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stanp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mulig jeg har en tråd som hører hjemme her. Siktlinje fra Fjellsjøkampen (Hurdal) til Valdresflya /Jotunheimen Øst [Hidden Content]
 2. "Enhver skogsvandrer i traktene omkring Oslo bør iallfall èn gang i sitt liv ha vært på Fjellsjøkampen" Ref. vandreren og forfatteren H.O. Christophersen. Idag (27.06.2010) var den min tur. Sammen med min far tok vi turen fra Gjødningsetra og opp på kampen. På vei oppover kunne vi skimte konturene av Gaustatoppen gjemt bak en disig sommerhimmel. Skal jeg være ærlig, hadde jeg ikke store forventninger med tanke på utsikt mot Jotunheimen og Rondane. Men da vi endelig nådde utsiktstårnet kom overraskelsen. Utsikten var upåklagelig! Fra sørvest kunne vi se Blefjell, Norefjell. I vest Vassfar
 3. Et annet alternativ kan være fra Eidsbugarden/Tyinholmen gjennom Uradalen. Fin men tur, men lengre og mer krevende. Gikk den sommeren i 2007 og havna rett på snørra i skogholtet nedenfor Storurdi. Skal si det smakte godt med en cola da vi var fremme.
 4. Jeg og broren min gikk Eidsbugarden-Olavsbu-Skogadalsbøen-Hjelle sommeren 2008. Flott turterreng. Skogadalsbøen er min favoritthytte! Kan absolutt anbefale ruta om du har 3 til 4 dager.
 5. Kan noen fortelle meg hvile tinder vi ser på bildet? Blant disse er vel Memurutinder og Surtningsue? Bildet er tatt fra Svarteknippa nordvest fra Slettningsbu påsken 2009.
 6. Jeg og min kone planlegger en uke i fjellet den første uka i August. Først en dag på hytta ved Torolmen (Sletterust) Deretter Turtagrø - Fannaråkhytta. Fannaråkhytta-Skogadalsbøen. Fra Skogadalsbøen står valget mellom Sognefjellshytta og Krossbu. Vi har aldri overnattet på noen av hyttene og lytter gjerne til anbefalinger. Alt jeg vet er at avstanden fra Skogadalsbøen er omtrent den samme. Hvilken bør vi velge?
 7. Ser ut som det er rimelig bra med snø i det vi går inn i 2009. Jeg og familien var på tur på Bjønnåsen i Rælingen 2. juledag. Sikten var så bra at vi kunne se bl.a Gaustatoppen 134km lenger borte. [Hidden Content]
 8. Ser de har lagt ut et flott panoramabilde på midten av siden. Forøvrig er vel Storegut markert feil her? Det som tyinaktiv påstår er Storegut er vel Mjølkedalstind?
 9. Takk for tips. Og Bjarne, hadde ikke tenkt å ha med barn
 10. Jeg har lenge siklet på Snøholstinden. Noen som veit hvordan utsikten er i klart vær der? Er den bestigelig uten sikring? Om mulig kunne jeg tenke meg å ta denne i kombinasjon med Mjølkedalstind fra Fondsbu. Lang tur. Men jeg har ferie
 11. Supert. Fikk min EOS 450d i dag. Da har jeg også fått noen gode alternativer til telezoom objektiver. Er det Sagi og Uranostind du ser helt til høyre i vardebildet?
 12. Er det lov å spørre hva slags objektiver som blir brukt her?
 13. Hei Er forholdsvis veldig ukjent i Dovrefjell området. Er det noen som vet hvordan man enklest kan komme seg til Snøhetta fra Folldal? Og hvor langt inn kan man komme med bil. Hvor lang tid tar det å bestige den fra foten av fjellet? På forhånd takk
 14. Stanp

  Fanaraaken

  Noen som har pelings på forholdene på Fanaraaken i September? Er hytta åpen? Jeg vurderer en tur i begynnelsen av September. Har kun helga på meg, så lurer på om det er Sognefjellshytta som er nærmeste utgangspunkt?
 15. Flotters. takk for svar. Til venstre for Kvitskartinden kan man også se Galdeberget. Til venstre for Galdeberget ligger Slettmarksmassivet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.