Gå til innhold
 • Bli medlem

Stegarud

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Stegarud

  Fjerjakke

  Prøv sportsnett...
 2. Jeg støtter Parispulken! Har brukt den i flere år nå. I bratt terreng eller etter kite/skiseil bør du ta to. Den ene over den andre, bind de sammen - eventuelle velt skaper dermed ikke de store problemene. Har ingen erfaring med BD-spaden. Selv bruker jeg Indigo på andre sesongen.
 3. Helsport har, som nevnt over, 50 cm. Disse er knallbra, med lav vekt. De har også 30 cm, men disse bruker jeg sjelden, da de ofte blir for korte. www.sportsnett.no vet ikke om de ligger på nett, men de skal få de inn i disse dager
 4. Jeg trener endel med tung sekk men til helt andre formål enn militæret.. Bruker en eldre ski/klatresekk på 40 liter fra Dakine, som jeg ikke bruker lenger. Som vekt får jeg låne vekter på treningssenteret jeg er medlem av.I sekken går det akkurat 4x10 kg. Vektene er jo flate og føles derfor behagelig i ryggen. Har prøvd sand, stein osv. med dette blir bare ubehagelig i ryggen. Treningen foregår endel inne på senteret i steppmaskin eller faste stigninger i Vestmarka (Asker). Du er kanskje ute etter lengre turer over flere dager?
 5. Stegarud

  Truger.

  Det er i alle fall lettere å gå i dyp snø med truger enn uten. Tubbs-truger er svært bra. Fåes kjøpt bl.a. på XXL (selv om jeg ikke vanligvis anbefaler denne kjeden) Problemet med truger er at det kan være tungvint å ta av og på for en eldre mann. Særlig om han har vondt for å bøye seg eller å bruke hendene. Det medfører kanskje at de blir stående i boden sammen med skiene....?
 6. Noen som har kjørt over Hemsedalsfjellet? På snøkartene til met ser det bra ut. Hvor mye snø er det snakk om langs veien? Er vannene islagte? Sikre?
 7. Fordelen med maskinimprignering er selvfølgelig at du får imprigneringen dekket over hele plagget. Det blir altså jevnere enn om du sprayer. Men her ligger også problemet. Det at du også nødvendigvis imprignerer innsiden av jakke er ikke bra, og utgangspunktet for tidenes uttalelse. Har reist søprsmålet for folk i Norrøna, Hvitsek-gjengen og tekstilansvarlig i Oslo Sportslager. De er også veldig enige i at det ødelegger pusteegenskapene i 3-lags GTX Ut fra dette vil jeg vel tro at også kalesjeimprigneringen vil bli for tett. Teltimprignering vil f.eks. "tette" jakken helt, og pusteegenska
 8. Hvordan er det med tøymykner? Har aldri brukt det, fordi jeg har hørt at det er fy-fy... Ikke en fordel med eget GTX-vaskemiddel altså? Har strøket klærne tidligere ja, men kun soft-shell... Tanken er ikke at dette skal gå greit, men bli best.
 9. Har ekstremt dårlig erfaring med imprignering man hiver i maskin. Har vel heller aldri hørt om noen seriøse folk som anbefaler dette heller.
 10. Neon som kan liste opp gode erfaringer og den ultimate måten å vaske Gore-tex på i forhold til vaskprodukt, grader, tørkemetode og imprignering? Det er snakk om Norrøna Lofoten XTR jakke og vestveggenbukse, samt Lofoten Softshell GTX. Sleng gjerne på et kapittel om dunjakker (TNF Himalayan) og dunsoveposer.
 11. Enig... Nordre Maradalstind er noe noe av det vanskeligste. Tror det er endel innlegg over som blander Styggedalstindane med andre topper..
 12. Kan trøste deg med at det ikke er noe å skryte av her på vestlandet heller. Det dalte ned noen cm, men lett, tørr snø, kaldt vær og vind har ført til at snøen har blåst bort på mange topper.
 13. Stegarud

  skifeller

  3G feller som dekker hele skien...
 14. Dessverre for lite snø enda. Noen renner kan nok kjøres, men mye stein over alt. Snøfall til uken kan gjøre susen...
 15. Skal øst i Rondane helgen 19-20. Noen som kan beskrive snøforholdene?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.