Gå til innhold
 • Bli medlem

ensom ulv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ensom ulv

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kan det la seg gjøre å padle fra trondheim til oslo innlands i kajakk? Noen som vet om dette har vært gjort før?
 2. Leste en bok en gang som heter "naken over vidda" Handlet om en fyr som gikk fra Bergen til oslo. Husker at på første side var det et stort kart med ruta stiplet inn. Turen gikk over hardangervidda ogjeg er ganske sikker på at han passerte ganske nærme hønefoss. Da jeg leste boka lekte jeg med tanken om å gå motsatt vei( Hønefoss-Bergen)
 3. 17. mai ble feiret på Finse/Hardangerjøkulen. Det gjør et ekstra inntrykk å høre nasjonalsangen i slike omgivelser. På Jøkulhytta ble det pølser og brus. Øystein Dale holdt en utrolig fin tale.
 4. Jeg bruker et som heter D-Luxe Pump Mat. Dette er lettere samtidig som det er tykkere enn lux mat. Jeg er strålende fornøyd! D-Luxe versjonen er også isolert noe som er en fordel om vinteren. Har testet det i -30 grader, ikke noe problem!
 5. Var der i påsken. Lå faktisk i telt natt til søndagen, -33grader, helt skjønt. Smurte med VR30(-10 til -30) og hadde perfekte ski.
 6. På Utvalgte Rema 1000 butikker selger de turmat til 39kr. Samme prinsipp som Real: Åpne pose, hell i vann, lukk igjen lynlås, vent, spis. Har akkurat spist en porsjon med pasta bolognese. Smakte meget bra og smaker sikkert enda bedre etter har hard tur. Prisen var også veldig bra: 39,-
 7. Jeg er overrasket over at ikke flapjack har blit nevnt ennå. Men da kan jo jeg gjøre det: Flapjack er en energikake som kommer i smakene karamell, frukt og sjokolade. Hovedingrediensen er havregryn! Næringsinnhold for toffeesmak: Pr. 100 g Pr. 70 g Energi 1917 kJ/457 kcal 1341,9 kJ/319,9 kcal Proteiner 6,1 g 4,27 g Karbohydrater 59 g 41,3 g Fett 21,9 g 15,33 g
 8. Det var et par tretall som ble til totall! Er 175cm og har staver på 145cm, er ikke så god i hoderegning, men det får da være grenser. Rettet opp tallene i innlegget mitt, men det har jo blitt kommentert. Håper du fikk svar på det du lurte på Hawkeye.
 9. En stav til trening og konkurranse bruk (klassisk) skal være 30 cm kortere enn kropshøyde, eller ca skulderhøyde. Min erfaring er at fjellstaver skal være litt kortere, ca -35cm av kroppshøyde. Til syvende og sist handler jo valg av utstyr om personlige behov. Så det som er nevn ovenfor kan for deg og mange andre være helt feil. Men for de aller fleste er dette det perfekte. Hvis du synes stavene dine er for korte, ja, så er de for korte!
 10. Kan på det sterkeste anbefale Bergans Viking (samme som Alpinist, bare kortere rygg) Jeg har 110 liter'n. Den holder i massevis. Jeg er ganske liten og lett, 175cm og 68 kilo. 30-35 kg er ikke noe problem. Har brukt andre sekker hvor jeg syns 25 virker blytungt. Trenger du mer enn 110 liter finnes den også i 130l
 11. ensom ulv

  Dunkvalitet

  Jeg ble heller aldri klok på dette med fill power og cuin. Men så fant jeg en artikkel på wikipedia og den ga svar på det meste. [Hidden Content]
 12. Det finnes et bryne som er laget spessielt for stålkanter på ski. Selges i sportsbutikker. Finnes sikkert butikker som gjør jobben for deg også. kan umulig koste all verden.
 13. Jeg har hatt samme problem. Jeg har erfart følgende: Etter at flaska er snudd går det en liten stund og så slukker flammen. Men etter at flammen har slukket fortsetter det å vese ut gass (bensin) Hvis man ikke skrur igjen med en gang flammen har slukket, men venter litt til ungår man at det pipler ut bensin når man skrur av slangen. Med andre ord, det er fortsatt litt trykk igjen i flaska etter at flammen har slukket.
 14. Jeg brukte tyin 5-season forrige helg. -20 på morrakvisten. Dette var ikke noe problem. Hadde på meg tynt ullundertøy, ullsokker og lue. Jeg hadde en god natt søvn til tross for at underlaget var av typen oppblåsbart.
 15. Dunjakka til bergans er mye jakke for pengene! Veil. pris er 2200. fillpower er 650, ikke allverden, men den er tjukk og god. Jakka er ikke så veldig lang så hvis du vil ha en som går over rumpa kan jeg anbefale dunparkasen. Brukte jakka i helgen i ca 20 minus med bare en ulltrøye under. Ble ikke kald selv når jeg satt lenge stille.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.