Gå til innhold
 • Bli medlem

Yngrav

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Yngrav

 • Rang
  Yngrav

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk for svar! Rekker akkurat en siste bestilling før avreise!
 2. Hei! Skal på tur til Finnmark, anarjohka i slutten av juli! Og lurer derfor på hvilke fluer og sluker måååååå jeg ha med!?.
 3. Da ble det handel! takk for svar og hjelp!
 4. Noen som har erfaring med brusletto villguten?. eventuelt. Brusletto tiur, hunter, bamsen eller storbukken?. skal bli brukt som eneste turkniv. Altså alt fra spikking til sløying av kilosørret (2-500g)
 5. Skal bæres i sekk både på overnatting og dagsturer! ( så vekt og volum blir prioritert) Blir nok primært brukt til turer på sommerhalvåret, men har planer om å prøve meg litt på vinterturer fremover! @Tessatroll @Marius Engelsen
 6. Noen som har tips til valg av turkjøkken! Helst lite pakvolum og lav vekt! Er tilbud på MSR WhisperLite Universal Stove. Noen som eventuelt har erfaring med dette?
 7. Yngrav

  Fiske i heidal /Sel

  Er for øyblikket på en hytte i heidal. Og lurer derfor på om noen har forslag til gode fiskeplasser!? Har litt knapt med tid, så er en fordel om det ikke er langt å gå! Har med både haspel og flue.
 8. Denne ser veldig bra ut @Espen Ørud. Kan jeg spør hvilket merke det er og eventuelt hvor du kjøpte den?.. har sett mange fine løsninger, men vil gjerne ha noe som beskytter mot slag og skit.
 9. Jeg har ofte med meg speilrefleks på tur, og er derfor på utkikk etter noe pakke kameraet i! Jeg har sjelden med meg noe mer enn kamerahus og et objektiv. Huset er et canon 5d mark 3 og objektivet er sigma 24-70 f2,8. Jeg har til nå bare pakket kamera i en vanntett pakkpose og tullet det inn i klær og lignende. Er det noen som har forslag til andre vesker eller lignende? Helst med lav vekt!! Tar også gjerne imot tips til gode objektiver å bruke på tur!
 10. Det stemmer @Mareng. Og ellers holdt teltet både oss og utstyr tørt mens det stod oppreist. Så mulig dette bare er en svakhet ved dette teltet.:) Men et tips for å få teltet til å vare litt lenger, er å bruke litt god til på å sette det opp skikkelig.
 11. Har ikke prøvd Naturehike opalus, men både jeg og en venn kjøpte naturhike Cloud 2 for noen år siden. Dette teltet var noe skikkelig møkk. Begge våre telt knakk på tur i femundsmarka når de ble utsatt for litt vind. Dette var også en av de første turene teltene var med på. Så av personlig erfaring vil jeg ikke anbefale dette merket, men kansje de har blitt bedre de siste årene..... Kan forresten informere om at begge teltene ble kondemnert og resten av turen i femundsmarka ble gjort i telt fra helsport!.
 12. Yngrav

  Fiske i Nordmarka!

  Takk for svar! Ruten er ikke helt spikret enda, men planen er å starte i nord og avslutte i sør. Siden båtene vi skal padle med er av typen packraft er ikke det noe problem om vi må bevege oss litt rundt om i marka. fiskekort blir selvfølgelig kjøpt! Er OFAss fiskekartbok å få kjøpe i butikk i oslo-området?. Er ikke sikker på om jeg rekker å få den sendt til ålesund før avreise.
 13. Yngrav

  Fiske i Nordmarka!

  Skal snart padle rundt i nordmarka en liten uke, å lurer derfor på om noen her kan anbefale noen gode fiskevann! vi har med både flue, mark og sluk!
 14. Ja, va igrunn Sunnmøre først og fremst! Men e interessert i alt av tips fra heile fylket igrunn:)
 15. Noen som har tips til lavtliggende ferskvann i møre Og Romsdal( helst møre) hvor det er mulig å få fisk tidlig i sesongen?(mai)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.