Gå til innhold
  • Bli medlem

Henriettepl

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Henriettepl

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg ser for meg at av og til skal kun jeg og mannen på tur ( da blir det fottur med teltovernatting over tregrensa, derfor ønsket vi lite og lett) Andre ganger skal vi på kortere turer med barn. Uansett ser jeg for meg at vi kommer til å være litt "godværs" campere... iallefall i starten. Vi er ikke helt grønne altså, vært litt på tur men skal nå liksom gjøre litt mer alvor av det enn tidligere.:)
  2. ER jo et godt poeng... Skulle ikke teltet bli særlig brukt og vi vil selge er det sikkert ikke så mye tap på ett fra Helsport:)
  3. Hei! Håper på å kunne få litt hjelp og veiledning her:) Vi er ikke veldig erfarne turfolk men håper å finne gleden i å være mye mere ute. Har idag kjøpt ett Helsport Fjellheimen superlight tunneltelt for 3 personer. Etter det kom jeg imidlertidig over Naturehike opalus som ser for meg veldig veldig likt ut men til en ganske annen pris. Det er til og med litt større inni pluss at det har større vannsøyle. For godt til være sant? Jeg vurderer nå å levere tilbake det fra Helsport og satse på det fra Naturehike men er veldig usikker... Noen med erfaringer eller råd? Ser for meg at vi kommer til å dra på tur 3-4 ganger kanskje i løpet av vår/ sommer ( hvis vi ikke blir bitt av basillen.) Teltet må være lett å bære og ha en grei kvalitet ifht vannsøyle og lufting. Takknemlig for ærlige svar og råd. Henriette
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.