Gå til innhold
 • Bli medlem

HviteVarde

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HviteVarde

Nylige profilbesøk

736 profilvisninger
 1. Erik Normark [Hidden Content] Joe Robinet [Hidden Content] Men favoritten er Erik Normark. magiske tur filmer, med kvalitet uten like. !!
 2. hei, om du først skal bruke så mye penger på et telt, så ville jeg godt for et Hilleberg telt. Enten Keron GT version eller ett Tarra. Om du er mye ute i dårlig vær, så er vel hilleberg tarra det beste man kan få av telt.
 3. Osprey Levity skal prøves ut, ser den kommer i 45L (810 g) og 60L (850 g). Blir vel å gå får 60L ikke mye vekt å tape.
 4. Ja, over lengre turer blir det muligens Hilleberg Unna som er det telte jeg tar med, også siden det er free standing. Men til bruk på telt turer sån ellers tenker jeg UL må gå fint. Etter å se denne vidioen var det jeg fikk ganske lyst på ultamid 2.
 5. Trailstar ser meget intresangt ut. Liker også den lave profilen. Men etter det jeg så, så er det omtrent samme vekt som Ultamid uten mesh. Jeg Telter stortsett over tre grensen, og jeg bor på vestlande så det regner en del. Når det gjelder hvor mye jeg er villig til å bruke på utstyr så er pris ikke så nøye får meg. Om noe er dyrt så sparer jeg altid opp til det jeg trenger/vil ha. Overnatte ute å gå lange fjellturer en en lidenskap :).
 6. Planen er å nå ca 5KG base weight. Har sett en del på Zpacks sine skker også, å driver å vipper fram og tilbake mellom arc haul eller en windrider. Har også sett på et duplex tarptent men eneste er at de ikke virker så vindstabilt. Etter hva jeg har sett på nette så virker ultamid å tåle vind ganske bra, selv om det veier ca 1,4KG med alt så lener jeg mer mot det.
 7. Jeg har mest utstyr til vinterbruk og føler at det blir litt får tungt til 3 sesångers turer. Kommer til å kjøpe inn ganske mye Ultralight utstyr over nyttår. Greit å høre hva folk her inne har erfart med ultralight. Har sett en del vidioer på youtube og nesten alle skryter mye av det.
 8. Hei! jeg vurderer å teste ut / invistere i ultralight utstyr til 3 sesångers bruk, og lurer på om noen hær inne har erfaring med dette og om noen har noe å anbefale?. Tenker å invistere i Hyperlite Mountain gear ultamid 2 shelter, Hyperlite mountain gear windrider 3400 backpack og en del andre ting. setter stor pris på tilbake meldinger!.
 9. Hei! Jeg har til nå alltid godt meg sekk på vinterstid, men har lyst til å kjøpe inn en pulk til neste vinter. er det noen som kan komme med anbefalinger av vilken pulk man bør investere i? Jeg har lest litt og snakket med noen venner som har en del erfaring med pulk, men klarer ikke helt å bestemme meg. jeg lener mest mot å kjøpe en acapulka scandic tour 150. de jeg har snakket med bruker paris pulk + tau og sier at det funker veldig bra, men etter å ha lest litt på nette så ser det ut som at det er vert å investere i en pulk fra enten fjellpulken eller acapulka. trenger noe s
 10. Tusen takk for alle tipsene, det er langhåret hvit gjeterhund jeg har også. Holder til på vestlande. Så blir mye turer på finse/ustaoset osv.
 11. Ok Takker for svar, da er det vel igrunn bare å glede seg !
 12. Den har godt med pels, det er en Hvit gjeterhund. :).
 13. Hei! Skal ta med hunden for første gang på telt tur i juli, og lurer litt på hva jeg bør tenke på å ta med av utstyr til hunden?. Har kjøpt inn en jerven fjellduken, mat/vannskåler, også et ligge underlag til den. er det noe mer som trengs?, har lurt litt på å kjøpe inn en quilt til hunden også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.