Gå til innhold
 • Bli medlem

vandregutt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

vandregutt vant dagen sist 8. februar

vandregutt hadde mest likt innhold!

1 følger

Om vandregutt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Altså. Folk snakker om 15kg her. Hva i all verden. Synes også at 20 er lite. Mm en kjøper ultralight og teller grammene. Har erfaring med ca 22-28kg for turer mellom 5-12 dager. Også er det en regel som sier at en går 2/3 den siste halvparten av tiden. Siden sekken blir inngått og musklene vant. Forbehold om minst 1 dag fridag i uken. spennende prosjekt! husk at én realturmat er for lite til middag for en voksen mann etter en lang marsj! Gått på den smellen før. Da må du isåfall spise 6bixit kjeks og 50g kokesjokolade attåt. 🤘🏻
 2. Brukt i 4 år. Veldig fornøyd. Blir våt i myr og regntungt vær men det har gåt fint. Vurderer nevada som neste tursko.
 3. Hei dere. Tenker meg en tur som går fra børvasstindan til krokstranda. Har kanskje 10 dager til disp, om ikke mer. er det noen som har noen gode tips til rute? stoppesteder? Setter pris på gode råd.
 4. Takk. Klokt og det som virker riktig. uansett hva som skjer skal jeg holde tråden oppdatert som en mulig inspirasjon til andre. Tiden vil vise.
 5. Vurderer en tur som går fra syd for bodø og sørover til børgefjell. Blir i juli måned. Noen med erfaring for denne ruten? Takk for alle tips.
 6. Selv bruker jeg helsport lofoten pro camp. Fenomenalt telt. ellers sikler jeg litt etter sydvang skaring ultralight.
 7. Da var det vel på tide å rapportere om turen i Femundsmarka 2020. Kan innlede med å si at børgefjell var den opprinnelige planen. Etter å ha ringt turistkontoret og spurte om forholdene i fjellet anbefalte de ikke å dra dit før ut i september. Dette fordi det var så mye issmelting så elveføringene var tilnærmet umulig å krysse. Dermed falt det på plan B - Femundsmarka! Jeg og min vandremakker, kyrre, hadde aldri vært i Femundsmarka før så dette var bare ordentlig stas! Vi var helt blank på ruter, så vi henvendte oss til en dreven kar. Han la opp en helsikes rute som startet på sorke
 8. Sette opp camp. sørge for brensel. lage middag. koke te på bålet. vurdere været om kaffen og grauten må forberedes til forteltet neste morgen. Lese kart. tenke. Absolutt ingen surfing. Absolutt ingen musikk eller podcast. Lesing i teltet. og morran er enda bedre!!
 9. tog til hakadal, gå til elvannet. Fine teltplasser
 10. Jeg og en kompis skal ut på tur 10-12 dager. Vi tenkte først børgefjell, men der fikk vi vite at grunnet mye snø i vår, er elveføringene farlig og dermed hele oppholdet mye vanskeligere å få gjennomført. Videre til plan B - Femundsmarka. La ruten, innhentet tips. Bra. MEN, så får jeg beskjed av en traver som er kjent i traktene at Femunden kan en nesten glemme i år grunnet alvorlig mye mygg i år. Har noen erfaring fra de siste ukene ? Isåfall, hvor jævlig er det ? Vi begynner å se mot tafjordfjellene istedenfor, men er ikke så hypp på ekstreme høydemetere. Takk for tips og svar.
 11. Plukker opp tråden her igjen Jeg og en kompis skal ut på tur 10-12 dager. Vi tenkte først børgefjell, men der fikk vi vite at grunnet mye snø i vår er elveføringene farlig og dermed hele oppholdet mye vanskeligere å få gjennomført. Videre til plan B - Femundsmarka. La ruten, innhentet tips. Bra. MEN, så får jeg beskjed av en traver som er kjent i traktene at Femunden kan en nesten glemme i år grunnet alvorlig mye mygg i år. Har noen erfaring fra de siste ukene ? Isåfall, hvor jævlig er det ? Vi begynner å se mot tafjordfjellene istedenfor, men er ikke så hypp på ekstreme høydemeter
 12. Hei alle markafolk! Trenger en slire til en Helle GT kniv. Var så uheldig/urutinert at knappen som holder kniven festet, rustet istykker. Glemte å vaske kniven etter kontakt m saltvann. Har noen tips til kjøp av kun slire ? Finner ingenting på nett. Kom også gjerne med meninger om brusletto villguten hvis noen har testet den. Takk
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.