Gå til innhold
 • Bli medlem

Morten Gjerde

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Morten Gjerde

 • Bursdag 07. aug. 1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bolkesjø

Nylige profilbesøk

625 profilvisninger
 1. Kanskje dette kan løse problemet i forhold til bruk i teltet? Les artikkelen det er linket til... [Hidden Content]
 2. Hehe, så det er en "Store Bleveg" på andre siden av fjellet... det var jeg ikke klar over. Da kan det fort bli litt forvirring ja. Jeg bor 50 meter fra bommen opp til Nordstul (Storeblevegen) så jeg kan i alle fall gå god for infoen om Telemarksiden av fjellet og plaseringene nevnt over. Uansett, flott at folk vil fiske og flott at folk ønsker å bidra til god fiskeforvaltning gjennom å løse fiskekort.
 3. Gammel post dette, men må rette litt på denne til nye lesere: Det er ikke fiskekort ved bommen på Storeblevegen. Kassa for fiskekort står oppe på parkeringsplassen på fjellet (Nordstulparkeringa, ved stistart rett til venstre for kiosken) og du finner normalt (settes ut i sesongen) et utsalg i buss-skuret midt i bygda (Helleberggrenda). Eller du kan kjøpe dette kortet på inatur.no. Men... dette fiskekortet gjelder bare for Nordstul Sammeie sine vann som hovedsaklig dekker bare søndre delen av Ble og noen vann litt rundt nede i bygda. Så dette fiskekortet gjelder ikke de vannnene det er spurt o
 4. Så gøy at min lille artikkel inspirerte dere til denne turen. Håper det ble en flott da for store og små 😀
 5. Sparktur til Kolsjø - Lille Nyttårsaften 2016 Audun ringte meg i går og spør: Har du spark... Jeg må dra litt på det... tja, kanskje? Jeg må sjekke. -Om du ikke har fortsetter han, så kan du låne av meg, for jeg vil ha deg med på sparktur på Kolsjø i morgen! Slik ble det. Når jeg fikk sjekket min egen spark viste deg seg at den hadde frosset fast i isen bak uthuset. Jeg forsøkte selvsagt å få den løs, men det endte i katastrofe. Den knakk i det ene trestaget som går frem til meia... vel, da ble det å låne! Bildet over er ved veis ende rett ved "Kolsjø-hytta" til Sølverket.
 6. Morten Gjerde

  Morten Gjerde

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.