Gå til innhold
  • Bli medlem

vetting

Aktiv medlem
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

55 Good

Om vetting

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Selger et par med Hestra Sarek hansker i str 8 til 800kr. Hanskene er brukt en gang og selges da de er for små for meg. Nypris på hanskene er 1700kr, så her får du mye for pengene. Disse hanskene er i skinn og polyester/bomull. Innerhanske er i ull, og kan tas ut. Farge er Beige/Navy. Dette er varme og gode hansker som passer til toppturer, ski- og turgåing og alpint. For mer info, se her: https://www.hestragloves.no/sarek-ecocuir-5-finger-navy Kan sendes mot at kjøper betaler frakt.
  2. Jeg kjøpte meg nettopp nye fjellski og gikk for Åsnes Nansen Bc Fjellski med Rottefella Xplore bindinger og Alfa Vista Advance GTX Fjellskisko. Jeg er veldig fornøyd med dette oppsettet til allround-bruk på fjellet og til jakt.
  3. Takk for svar Etter mange gode lovord gikk jeg for en slik
  4. Heisann Noen som har erfaring med Helsport Fjellduk X-Trem? Virker som man får ganske mye for pengene sammenlignet med Jervenduken... PS. er det samme som de bruker her?
  5. Skal gå til innkjøp av nye fjellski. Valget har falt på Åsnes Nansen. Kommer ikke helt i havn mår det gjelder bindinger. Først tenkte jeg Rottefella Explorer sammen med Alfa Vista. Har sett litt mer på Rottefella 75mm med vaier og Crispi Svartisen. Skiene skal brukes som allround, både kupert og bortover viddene. Blir også brukt til jakt. Hva anbefaler folket? 😊
  6. Takk for mange fine svar Her var det mange interessante alternativer som jeg skal se nærmere på.
  7. Heisann. Har nettopp gått til innkjøp av en ny skallbukse og skalljakke fra Outdoor Reaserch (etter tips fra en kompis) jeg skal bruke på vinterturer på fjellet. Skal nå kjøpe et mellomlag for å ha mellom ullundertøyet og skall-plaggene. Bruken er på tur i fjellet i Nord-Norge på vinterstid, og jakt på fjellet vinterstid. Hva anbefaler dere?
  8. Da ble det en Jetboil Minimo og en Silky Bigboy 2000 😊
  9. Det var jo genialt Har ikke erfaring med Arcteryx, men ser Beta kommer både i AR og SV. Tro om AR vil være nok for meg mtp dårlig vær (les regn).
  10. Begge deler. Jeg har faktisk hørt at denne kommer i short, men synes nesten 8 tusen for en bukse er litt mye (selv om det er god kvalitet).
  11. Da ble det ett nytt telt på meg siden mitt 20 år gamle Helsport Pasvik 3 camp måtte pensjoneres. Valget falt på et Hilleberg Staika 😎 Gleder meg til å teste dette teltet 🎣🏕
  12. Ok. Har fulgt med en liten stund på fjellsport på dette teltet, men de har vært tomme. Er det lenge siden du bestilte?
  13. Tenker du på de fra Lipton? De pleier jeg å kjøpe på Europris.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.